LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tuva Novotnys relation till Alexander Skarsgårds familj – sanningen avslöjad

14 sep, 2023 
Tuva Novotny och Alexander Skarsgård
Alexander Skarsgård och Tuva Novotny har barn tillsammans.
Nu avslöjas det hur Tuvas relation är till resten av familjen Skarsgård.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tuva Novotny berättar om den stora glädjen – familjens stödBrand logo
Tuva Novotny berättar om den stora glädjen – familjens stöd

Tuva Novotny, 43, och Alexander Skarsgård, 46, var länge hemliga med sin relation. Förra våren bekräftade Tuva plötsligt att hon var gravid och spekulationerna drog snabbt igång om att Alexander Skarsgård skulle bli pappa för första gången.

Efter detta dök det upp bilder på Alexander, Tuva och barnet men det dröjde innan de bekräftade sin familjelycka. Plötsligt tog dock Hollywood-stjärnan bladet från munnen.

– Det känns bra. Vi har en son som är åtta månader nu. Det går bra även om det är ganska ovant, sa då Alexander Skarsgård till Aftonbladet.

Tuva Novotny och Alexander Skarsgårds stora familjelycka med barn och bonusbarn

Sedan dess har även Tuva pratat allt mer öppet om sitt privatliv i media. I en intervju med Femina avslöjade hon härom veckan att hon har hela tre barn. Tidigare var det endast känt att Tuva har dottern Ella Bjerrum Lersbryggen, 16, samt bebisen med Alexander. Men i intervjun avslöjade Tuva att hon har ett tredje barn som hon lyckats hålla hemlig.

Annons

– Ja, visst är det fascinerande. Jag har inte gjort nån grej av det, och ingen har märkt det. Så visst, jag har tre barn, säger Tuva till tidningen och syftar på att hon har två förstfödda med sin tidigare partner Nicolai Bjerrum.

Familjen Skarsgårds drag avslöjar verkliga relationen till Tuva

Just nu är Tuva aktuell som huvudrollen i den nya filmen Avgrunden, när Hänt träffar henne under filmens premiär berättar hon om känslorna över kvällen.

– Det känns bra än så länge, vi får hoppas att det känns bra efteråt också, säger hon till Hänt.

Hon fortsätter:

– Jag hoppas att vi kanske kan locka tillbaka lite bio-publik. Det saknar vi i Sverige så det är min största förhoppning.

Hur lång var inspelningen?

Annons

– Två månader, det var mycket teknik. Sen är det massor av efterbearbetning men två månaders inspelning. Nu har jag gjort mitt jobb så nu är det mer kick back och relaxa.

Kärleken Alexander Skarsgård fanns inte på plats under Tuvas stora kväll. Men flertal andra familjemedlemmar närvarade för att fira kvällen. Bland annat Tuvas döttrar som för första gången fångades på bild. När det gäller Skarsgårds-sidan dök både Stellan Skarsgård, Valter Skarsgård och Eija Skarsgård upp för att stötta Tuva under kvällen så det verkar helt klart som de har en fin relation till Alexanders flickvän.

Har du familj eller vänner på på plats ikväll?

– Jag har hela stora familjen och det känns jättebra, säger hon till Hänt.

FOTO:

Annons