ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Alexander Skarsgård lycka med Tuva Novotny – avslöjar könet på bebisen

24 mar, 2023 
Alexander Skarsgård och Tuva Novotny
Alexander Skarsgård öppnar nu upp om familjelivet med Tuva Novotny.
I en intervju med Aftonbladet avslöjar han även bebisens kön.
– Det går bra även om det är ganska ovant, säger Alexander om pappalivet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Alida Morberg gravid – väntar sitt och Bill Skarsgårds andra barnBrand logo
Alida Morberg gravid – väntar sitt och Bill Skarsgårds andra barn

Det har tisslats och tasslats och varit ett riktigt hemlighetsmakeri kring Alexander Skarsgårds, 46, kärleksliv senaste åren. Mycket har tydligt på att han är i en relation med skådespelaren Tuva Novotny, 43, men inget har varit bekräftat.

Förra våren bekräftade Tuva plötsligt att hon var gravid och spekulationerna drog snabbt igång om att Alexander Skarsgård skulle bli pappa för första gången. Sedan dess har det dykt upp bilder på Alexander, Tuva och barnet men inget har bekräftats. Alexander och Tuva har fotats ihop när det gått på New Yorks gator med en barnvagn. Alexander har dessutom synts bära en bebis.

Annons

– Tack så mycket, sade Alexander Skarsgård till Entertainment Tonight när han gratulerades till nytillskottet.

Alexander Skarsgård avslöjar könet på sin och Tuva Novotnys bebis: ”Det känns bra”

Men nu väljer Alexander att ta bladet från munnen ordentligt. Det är i en intervju med Aftonbladet som Hollywood-stjärnan berättar allt. I intervjun skriver reportern att han och Alexander haft kontakt vid ett tidigare tillfälle men då ville Alexander inte prata om förhållandet med Tuva. Men denna gång är det annat.

– Det känns bra. Vi har en son som är åtta månader nu. Det går bra även om det är ganska ovant, säger Alexander Skarsgård till tidningen.

Egna orden om nya filmen Infinity pool: ”En jävla galen film det här”

Även om Alexander lever ett småbarnsliv så har han också fullt upp i karriären. Just nu är han aktuell med nya filmen Infinity pool och dessutom fjärde säsongen av tv-serien Succession.

– Det var en jävla galen film det här, var det första jag tänkte när jag läste manus. Det är ovanligt att något är så unikt, hysteriskt och galet i tonen. Jag garvade högt många gånger när jag läste det.

FOTO: TT

Annons