ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Tuva Novotny och Alexander Skarsgård syns med bebis efter romansryktena

16 nov, 2022 
André Färnsveden
Tuva Novotny och Alexander Skarsgård
Tuva Novotny och Alexander Skarsgård ryktas ha en romans.
På Elle-galan bekräftade Tuva att hon väntar barn.
Nu syns skådespelarna ihop i New York – med en bebis.
Annons
Stellan Skarsgårds om stoltheten till sonenBrand logo
Stellan Skarsgårds om stoltheten till sonen

Romansryktet mellan Alexander Skarsgård, 46, och Tuva Novotny, 42, har länge varit en stor snackis. Ingen av dem har bekräftat huruvida de är ett par men i Sanna Lundell och Ann Söderlunds podcast hävdade de att Alexander och Tuvas förhållande bara är väldigt hemligt.

– Det är ändå så roligt att vi har pratat om det flera gånger att de är ett par, att de har varit det i flera år och de är typ två av våra största internationella kändisar och ingen skriver om det. Jag tycker att det är så märkligt, sa Ann Söderlund då.

Tuva Novotny gravid med sitt andra barn

Det var på Elle-galan tidigare år som Tuva Novotny avslöjade att hon var gravid och därmed skulle bli mamma för andra gången. Däremot ville Tuva inte uttala sig om vem som var pappan till barnet.

Annons

Dagen efter galan var skådespelerskan med i Nyhetsmorgon och erkände då att hon befann sig i den tredje trimestern.

– Det var lite svårt att undvika en nio månaders gravidmage från den vinkeln, sa Tuva i programmet om sin mage på galan.

Alexander Skarsgårds svar på frågan om relationen med Tuva Novotny

Och inte heller Alexander har velat bekräfta eller dementera relationen med Tuva. När Aftonbladet pratade med skådespelaren i april tidigare i år fick han då frågan om ryktena stämde men valde att bara uttala sig om ”det professionella”.

– Ni Skarsgårdare brukar vara frispråkiga. Men kring detta säger du inte ett ord?, frågade reportern.

– Nej, men jag försöker koncentrera på att snacka om det professionella och hålla det privata privat, sa han till tidningen.

Annons

Jobbar med en ny serie ihop

Även om romansen ännu inte är bekräftad, finns det en sak som garanterat sammankopplar de båda. De jobbar nämligen ihop i en stor tv-produktion. Förra året bekräftade nämligen Viaplay att de skulle återuppliva Lars Triers Riket tillsammans med danska DR.

Serien har premiär nu under hösten och nyligen publicerade ett danskt magasin en bild från serien på Instagram. På bilden står Alexander och Tuva, sida vid sida, och vid tillfället var det den första offentliga bilden på båda ihop, så vitt vi vet.

Nya bilder på Tuva och Alexander ihop med ett barn

Nu har den brittiska sajten Daily mail delat med sig av nya bilder på Alexander Skarsgård och Tuva Novotny ihop. På bilderna syns duon ihop på New Yorks gator och enligt sajten ska de ha varit på middag med en vän.

Men Alexander och Tuva är inte ensamma på bilderna. De har en barnvagn med sig och i famnen håller Alexander Skarsgård en liten bebis.

Skådespelarna har ännu inte bekräftat vem bebisen på bilderna är.

Tuva Novotny och Alexander Skarsgård

FOTO: Anders Wiklund/TT, Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock

Annons