TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Första bilden på Alexander Skarsgård och Tuva Novotny tillsammans

08 sep, 2022 
Skarsgård och Novotny
Tuva Novotny och Alexander Skarsgård sägs vara ett par – men de har själva aldrig kommenterat det.
Det påstådda paret ska även vänta sitt första barn tillsammans.
Nu har det släppts en bild på stjärnorna – se här!
Annons
Stellan Skarsgårds om stoltheten till sonenBrand logo
Stellan Skarsgårds om stoltheten till sonen

Det har tisslat och tasslats en hel del om Alexander Skarsgård och Tova Novotnyhuruvida de är ett par eller inte.

I podcasten Inte din morsa har även Ann Söderlund och Sanna Lundell tagit upp att stjärnorna ska ha varit ett par i flera år och att de inte förstår hur de lyckats hålla det hemligt.

– Det är ändå så roligt att vi har pratat om det flera gånger att de är ett par, att de har varit det i flera år och de är typ två av våra största internationella kändisar och ingen skriver om det, säger Sanna i podden.

– Jag tycker att det är så märkligt.

Hon fortsätter:

– När jag spelade in min miniroll i Bonusfamiljen så pratade jag med Tuva om det där och hon sa: Jag vet inte varför det är så, vi har varit tillsammans i många år.

Annons

Utöver det har Hänt även tagit emot flertal tips om att stjärnorna ska vara ett par och att de setts tillsammans på olika ställen i Sverige.

Tuva Novotny gravid – oklart om hon fött än eller inte

Det var på ELLE-galan i slutet av april som Tuva dök upp gravid på röda mattan. Hon har sedan tidigare 15-åriga dottern Ella.

Tuva Novotny avslöjade att hon var gravid på Elle-galan 2022
Tuva Novotny och Pia Tjelta Elle-Galan på Grand hotel i Stockholm 2022-04-29

Men på mattan ville hon inte uttala sig något om vem pappan till barnet är eller vem som är hennes partner, men hon bekräftade glatt att hon väntar sitt andra barn. Så huruvida det är Alexanders barn, om hon skaffat barn på egen hand och vilken vecka hon är (eller var i) är än så länge okänt.

Påstådda paret Tuva Novotny och Alexander Skarsgård jobbar tillsammans i ny serie – första bilden

Trots att det fortfarande är oklart huruvida det är mellan Skarsgård och Novotny står nu en sak säker – oavsett om de kallar sig familj eller inte jobbar de tillsammans i en ny tv-produktion. De båda syns nämligen i Viaplays återupplivning av Lars von Triers 90-talsserie Riket.

Annons

I slutet av förra året meddelade Viaplay att de, tillsammans med danska DR och Lars von Triers, skulle göra en fortsättning på den danska miniserien Riket från 1994. Serien handlar om det hemsökta Köpenhamnssjukhuset Rigshospitalet.

Den nya omgången heter Riket exodus och förväntas få premiär någon gång under 2022. Bland skådespelarna ser vi även Mikael Skarsgård och Ida Engvoll.

Nu har ett dansk filmmagasin publicerat en bild från serien, där både Tuva och Alexander syns. Detta blir alltså, såvitt vi vet, den första offentliga bilden på det påstådda paret.

Se bilden här:

Annons