LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tuva Novotny avslöjar okända barnet – nu bekräftar hon

29 aug, 2023 
Tuva Novotny och Alexander Skarsgård
Tuva Novotny har lyckats hålla sitt privatliv just privat.
Nu kommer det nämligen fram att hon har fler barn än vad folket känner till.
– Ingen har märkt det, säger hon till Femina.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Alexander Skarsgårds bebislycka – nu bekräftar han: ”Ovant”Brand logo
Alexander Skarsgårds bebislycka – nu bekräftar han: ”Ovant”

Tuva Novotny och Alexander Skarsgårds relation avslöjades i början av 2022. Det var i ett poddavsnitt med Sanna Lundell och Ann Söderlund som de kom på tal.

– Det är ändå så roligt att vi har pratat om det flera gånger att de är ett par, att de har varit det i flera år och de är typ två av våra största internationella kändisar och ingen skriver om det. Jag tycker att det är så märkligt, säger de bland annat i ett avsnitt av podden Inte din morsa.

Ann Söderlund säger i podden att hon frågat Tuva om romansryktet, varpå hon ska ha sagt:

– När jag spelade in min miniroll i Bonusfamiljen så pratade jag med Tuva om det där och hon sa ”Jag vet inte varför det är så, vi har varit tillsammans i många år. Vi har inte förnekat det och det är ingenting som vi försöker hålla hemligt”. Hon tyckte också att det var världens konstigaste grej.

Tuva Novotny och Alexander Skarsgårds bebislycka

ELLE-galan 2022 avslöjade Tuva att hon väntar barn, då hon dök upp med en gravidkula. Det visade sig att hon var i nionde månaden och i november tog en fotograf en bild på paret med en barnvagn. Bebisen har alltså kommit till världen, men paret har valt att hålla det under radarn och inte uttala sig något vidare om det.

Annons

Tuva Novotnys okända barn – nu kommer det fram

Nu när Tuva gör en intervju med Femina berättar hon hur hon har fullt upp, och att hon egentligen hade velat hinna se mer film än vad hon gör.

Hon säger:

– Men jag har för många barn för att hinna.

Och det är då det kommer på tal. Överallt står det att Tuva har två barn, vilket inte stämmer. Det mellersta barnet verkar ha gått obemärkt förbi – för hon har tre barn.

– Ja, visst är det fascinerande. Jag har inte gjort nån grej av det, och ingen har märkt det. Så visst, jag har tre barn, säger Tuva till tidningen och syftar på att hon har två förstfödda med sin tidigare partner Nicolai Bjerrum.

Annons