LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Här råkar TV4 avslöja vem som får komma tillbaka i Robinson – stora tabben

30 apr, 2024 
I kvällens avsnitt av Robinson råkar TV4 avslöja vad som händer i morgondagens avsnitt.
– Vad tråkigt, säger Rooble till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hänts krönikör: Nu är det dags att lägga ner Robinson!Brand logo
Hänts krönikör: Nu är det dags att lägga ner Robinson!

Vi har nu nått fram till den klassiska "sammanslagningen" i Robinson 2024 och den här veckan börjar det verkligen bli allvar.

Veckan började med en rejäl måltid med rödvin och massa mat, men med väldigt kort varsel fick deltagarna beskedet: "nu ska ni tävla".

Rooble Gedi, 32, presterade väldigt bra i tävlingen men vid eld-momentet tog det stopp och tyvärr slutade det med att han kom sist. Då trodde alla att hans Robinson-äventyr var över...

Här råkar TV4 avslöja att Rooble kommer tillbaka till Robinson

Men i kvällens avsnitt får Pål Schakonat, 30, höra att han, som vinnare, har möjlighet att ändra i historien och läget ser helt plötsligt helt annorlunda ut.

– Förlorarens öde ligger i dina händer. Just nu är Rooble ute ur Robinson. Du kan låta allting vara som det är om du vill och så fortsätter historien ha sin gång, eller så kan du välja att låta Rooble vara kvar. Men då måste du välja vem som ska lämna i hans ställe, säger Anders Lundin i programmet.

Annons

Efter det får man höra lite om hur Pål resonerar men när han ska göra sitt val klipps avsnittet och resten får man veta i morgondagens avsnitt. Det enda problemet är bara att man ser klart och tydligt i de efterföljande sekvenserna att Rooble kommer komma tillbaka.

”Nästa avsnitt”, står det uppe till höger och i klippet visas en strålande glad Rooble som kommer gående på stranden tillsammans med Pål.

Att detta avslöjas tycker Rooble är tråkigt.

– Ah, vad tråkigt. Jag har inte ens tänkt på det där, säger han till Hänt.

ROBINSON 2024
FOTO: TV4

Det fick tittarna inte se – sanningen om Roobles frånvaro

När Rooble åkte ut ur tävlingen trodde även han att det var kört.

– Min första initiala tanke var att jag skulle bli erbjuden Gränslandet eller åka hem, ut ur programmet liksom. Men det gick väldigt fort, de sa "Rooble du är ute, finns det något du vill säga? Hej då”, förklarar han och fortsätter:

Annons

– Sen fick jag åka till en egen ö och övernatta på den gamla Nord-stranden helt själv. Det var regn, åska, allt, det var det sjukaste jag varit med om.

Men där och då, i sin ensamhet, började Rooble tänka och komma fram till ett och annat. Eftersom han inte fått några tydliga besked började en och annan pusselbit falla på plats, förklarar han.

– Det var då jag började tänka efter en, två, tre gånger och bara "just det, det finns ju en fördel för den som vann". Så jag hade det på känn, säger Rooble till Hänt.

FOTO: TV4

Annons