LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Kelly Osbourne nära att dö – sköts av sin bror Jack!

30 apr, 2024 
Erika Svensson
Att det går vilt till i Osbourne-familjen är knappast nytt. Nu avslöjar Kelly Osbourne att hon varit nära att mista livet – efter att ha blivit skjuten av sin egen bror!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Maria Montazami och Hänts reporter oense – vem har rätt?Brand logo
Maria Montazami och Hänts reporter oense – vem har rätt?

Kelly Osbourne, 39, har en gås oplockad med lillbrorsan Jack, 38. I familjens podd The Osbournes podcast, där även pappa Ozzy, 75, och mamma Sharon, 71, medverkar, avslöjar rockdottern att hon en gång var nära att mista livet när brorsan sköt henne!

– Du sköt mig! Du sköt mig så jag nästan dog!, säger Kelly till Jack i ett nytt avsnitt.

”Kulan gick rakt genom mitt ben och ut på andra sidan”

Incidenten inträffade på 90-talet när barnen var små och vapnet som användes var ett luftgevär. Men skadan var allvarlig.

– Kulan gick rakt genom mitt ben och ut på andra sidan. Det kändes som att någon stack en varm eldgaffel genom mitt ben jättesnabbt. Det brändes lite minns jag, fortsätter Kelly.

Hon berättar vidare att det lilla landsbygdssjukhuset hon fördes till inte var rustat för att ta hand om den typen av skador. Röntgenmaskinen fungerade inte och kulan fick tryckas ut med hjälp av en steriliserad tops-pinne!

”Jag har fortfarande inte förlåtit dig”

Jack erkänner sig i avsnittet skyldig till att ha skadat sin syster, men han vägrar ta på sig hela skulden:

– Jag är skyldig till att ha avfyrat vapnet, och du är skyldig till att ha sprungit framför mig när jag sköt, säger han.

Hans syster ser däremot inte sin skuld:

– Jag känner att jag är oskyldig i det här. Du förstörde mina elastiska Marks & Spencer-jeans och jag har fortfarande inte förlåtit dig för det!

FOTO: TT

Annons