LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Linda Lindorff jublar över gravidavslöjandet – drömmen går i uppfyllelse

02 maj, 2024 
Erik Bolang sökte kärleken i Bonde söker fru 2020 och han fann sin fru Johanna. Nu har de tagit nästa steg i relationen och ska nu bli föräldrar!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmenvinnaren Levin Larsson i Bonde söker fru?Brand logo
Farmenvinnaren Levin Larsson i Bonde söker fru?

Erik Bolang sökte kärleken i Bonde söker frus sidoprogram Kärlek åt alla för drygt fyra år sedan.

Han fann då kärleken i Johanna Jönsson och sedan dess har allt gått som på räls!

Och nu tar de nästa steg i relationen!

Erik Bolang ska bli pappa – fyra år efter Bonde söker fru

Det är i ett inlägg på Instagram som Linda Lindorff avslöjar att Johanna är gravid och paret ska få sitt första gemensamma barn.

”Kolla! Alltså det är knappt man kan tro att det är sant! Ännu en bonde bebis på väg! Den här gången är det Erik Bolang och hans Johanna som ska bli föräldrar. Helt fantastiskt! Fina fina Erik och Johanna!”, skriver hon och fortsätter:

Annons

”Swipa och se bild och deras fina film där de berättar! Erik var med i bonde söker fru 2020, vad jag minns så väl första gången vi träffades. En otroligt charmig kille, som också stack ut på många olika vis. Älskar dig till exempel hans enorma och härligt nödiga person för luftballonger. Vi satt och pratade och drömde om att han skulle få hitta den rätta, och det gjorde han. Han träffade Johanna och det var kärlek direkt!”

Linda Lindorffs lycka: ”Så glad för er skull”

Linda berättar vidare om Eriks fantastiska kärlekssaga med Johanna.

”Nu har de gift sig och väntar barn. Som en saga som blir sann. Jag är så innerligt lycklig för deras skull. Jag träffade Erik och Johanna i höstas när vi gjorde återblickar. Då berättade de att de gärna skulle vilja bli gravida. Tänk vad häftigt är att få vara med på nära håll när livet förändras för människor. Att få vara med när någon bli kär, hittar den rätta, och till och med skapar ett nytt liv. Bonde söker fru är världens bästa program, och vi har världens bästa bönder! Och jag är världens lyckligaste som får jobba med allt detta! Grattis Erik och Johanna! Så glad för er skull!”

När Hänt når Linda berättar hon mer om lyckan.

”Det är otroligt så klart att vi har en sån babyboom! Jag är otroligt glad och tacksam. Lycklig över att jobba med nåt som förändrar människors liv Daniel, Henrik och Erik… de här killarna som jag lärde känna som singlar, som verkligen längtade och sade sig ha svårt för att hitta kärlek och våga. Se nu. Ja det är en oerhörd lycka”, skriver hon i ett meddelande till Hänt.

Hänt har sökt Linda Lindorff och Erik Bolang.

FOTO: Instagram / TV4

Annons