LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Bonde-Erik Bolang och brevskrivaren Johanna Jönsson har gift sig

29 jan, 2023 
Jonna Lawaetz
Bonde söker fru 2022
Erik Bolang och Johanna Jönsson träffades i Bonde söker fru - kärlek åt alla och fattade genast tycke för varandra.
Tre år senare har paret gift sig.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Salmings kärlek ”Rekommenderar inte hockeyspelare”Brand logo
Bianca Salmings kärlek ”Rekommenderar inte hockeyspelare”

Köttbonden Erik Bolang var en av bönderna som sökte efter kärleken i Bonde söker fru - kärlek åt alla 2020, vilket han även gjorde när han och Johanna Jönsson gick ut från programmet som ett par.

– Ja, än så länge känns det likadant som det gjorde efter inspelningen. Det är fortfarande samma känsla som när slutvalet gjordes, när hon sa ja och allt släppte. En helt underbar känsla!, berättade Erik för Hänt då.

Bonde söker fru-parets har gift sig – kärlekssagan

Redan när han läste Johannas brev förstod Erik att det var något speciellt med henne och hans första magkänsla var sannerligen rätt.

Annons

– Jag kände redan när jag fick brevet att hon stack ut. Brevet var välskrivet och väckte stor nyfikenhet. Ju mer vi umgicks desto mer växte känslorna. Valet mellan Johanna och Caroline, där i slutet, var ganska självklart, har Erik tidigare sagt till Hänt.

Vid tiden för intervjun berättade Erik även om planerna på ett framtida bröllop och hur drömbröllopet såg ut.

– Mitt är ganska enkelt. Möjligtvis en enkel ceremoni. Sedan en lite större fest. Johanna vill inte ha det så, i hennes värld ska det vara lite mer avancerat.

Och nu har paret gjort slag i saken och sagt ja till varandra, och kan därmed titulera sig som äkta makar. Det var genom ett inlägg på Instagram som Johanna visade upp det nygifta paret.

"Bonden fick sin fru", skriver hon under bildspelet.

När Hänt når Johanna om bröllopet berättar hon om den fina dagen.

Annons

”Vi gifte oss i Dunkers kyrka med efterföljande fest på Grytbergs säteri med ca 70 gäster.”, skriver hon i ett meddelande på Instagram.

Bonde söker fru-parets relation till Henrik Kullander

Men det var inte så länge sedan som Erik och Johanna syntes i tv-rutan. I fjolårets-säsong av Bonde söker fru är de nämligen med för att hälsa på sin goda vän Henrik Kullander, som sökte efter den rätta.

– Det ska bli jättekul att visa Erik och Johanna de här tre fantastiska individerna som jag har hos mig nu, och se hur de går ihop i en framtida kompisrelation, säger Henrik i programmet.

I programmet berättar Henrik att det var Erik och Johanna som inspirerade honom till att själv söka till Bonde söker fru, då han fick se på nära håll att man verkligen kan hitta äkta kärlek på det viset.

Henrik är nära vän med Erik och Johanna och berättar i att han fått den stora äran att få vara en av Eriks marskalker på bröllopet och hoppades att någon av tjejerna skulle vara hans plus en.

Hänt har sökt Johanna Jönsson för en kommentar.

FOTO: TV4

Annons