Här är alla deltagare i Hungrig på kärlek

Här är alla deltagare i Hungrig på kärlek

Nu står det klart vilka det är som kommer söka kärleken i dejtingprogrammet Hungrig på kärlek som Hänt presenterar i samarbete med Lidl.
Här är de folkkära nöjesprofilerna som vill hitta kärleken på ett helt nytt sätt!

De har gjort succé i varje tv-program, film och uppsättning de varit med i – men det finns en sak de ännu inte hittat rätt i, nämligen kärleken.

Nu kan vi stolt presentera att folkkära nöjesprofiler i början av 2022 kommer att söka kärleken på ett helt nytt sätt. I det nya och unika dejtingprogrammet Hungrig på kärlek, som Hänt tillsammans med Lidl tagit fram, kommer kändisarna att söka kärlekslyckan. Bland deltagarna finns bland andra hyllade skådespelaren Carina Lidbom, Hanna Bodelsson från Paradise hotel och realitiyprofilen Philip Albinsson från Farmen.

I sex avsnitt kommer de att inspirera andra med att våga dejta på ett helt nytt sätt.

Hänt lanserar i samarbete med Lidl dejtingserien Hungrig på kärlek där 24 personer ska matchas ihop för att hitta kärlek på riktigt! I den här serien står vardagslivet och din personlighet i fokus, tillsammans med mat. Och målet är självklart att äkta kärlek ska uppstå.

Vi har genom åren följt mängder av relationer som blomstrar, spricker eller får en nytändning. Det här har gett oss en tro på att äkta kärlek uppstår om två personer får chansen att matchas ihop utifrån hur man vill leva sina liv på riktigt, snarare än hur snygg man kan se ut på bild.

Alla är välkomna att söka oavsett ålder, intressen eller matlagningskunskaper – så länge du är öppen för att släppa in någon ny i ditt liv. Du anmäler dig i formuläret längst ner i artikel, men först ska du få en presentation av våra härliga deltagare!

Här är alla deltagare i Hungrig på kärlek:

Carina Lidbom är med i Hungrig på kärlek.

Skådisen Carina Lidbom är med i Hungrig på kärlek.

Charlotte Brunzell/TT

Carina Lidbom, 64 år

Bor: Stockholm

Känd från: Skådespelare som varit med i filmer och tv-program om Sune, tv-serien Rederiet, Beck och Maria Wern, samt teateruppsättningar på bland annat Dramaten.

Söker: Män

Varför är du med i Hungrig på kärlek?

– Det tog tid för mej att säga ja, det var faktiskt vänner till mej som tyckte det lät spännande och tyckte jag skulle vara modig.

Vad har du för förväntningar?

– Detta är utanför min 'box' så jag är småförvirrad, men nyfiken. Jag hoppas att jag är mig själv! Men eftersom jag är nyfiken på människor i allmänhet så kommer jag säkert fråga en massa och hoppas det blir många skratt! Jag gillar intressanta saker om livet, djur, resor, läsa, kultur.... jag gillar inte om det blir pinsamt tyst och ingen kemi finns, och jag gillar inte negativa människor som gnäller på det mesta.

Hanna Bodelsson är med i Hungrig på kärlek.

Maja Suslin/TT

Hanna Bodelsson, 24 år

Bor: Stockholm

Känd från: Realityserien Paradise hotel

Lukas Holm är med i Hungrig på kärlek.

Lukas Holm tror på att hitta kärleken i Hungrig på kärlek.

Privat

Lukas Holm, 29 år

Bor: Stockholm

Känd från: Har bland annat varit med i Paradise Hotel

Söker: Kvinnor

Varför är du med i Hungrig på kärlek?

– Alla söker väl kärleken och det är ju nu jag har min chans!

Vad har du för förväntningar?

– Jag är spänd på förväntningar och nu får vi ju se om man lyckas att hitta sin livspartner.

Vad söker du?

– GE ER UT OCH HA KUL, ta inte livet så seriöst för då kommer man aldrig hitta sin livsglädje. Njut av livet till fullo och våga hoppa över tröskeln.

Philip Albinsson från Farmen söker kärleken!

Philip Albinsson från Farmen söker kärleken!Click to add image caption

privat

Philip Albinsson, 27 år

Bor: Kristinehamn

Känd från: Deltagare i Farmen

Söker: Män

Varför är du med i Hungrig på kärlek?

– Först och främst efter att ha blivit kontaktad och tillfrågad om att vara med på detta har jag fått tänka både 2, 3, 4 gånger fram och tillbaka på fördelar och möjligtvis nackdelar, men slutade i att jag tycker konceptet verkar spännande och att jag har väldigt svårt att säga nej.

Vad har du för förväntningar?

– Mina förväntningar på hela grejen är väl att förhoppningsvis träffa någon kul och intressant typ.

Vad söker du?

– Jag är en oerhört kräsen person som har väldigt svårt att falla för någon. Det tar tid, men hittar jag rätt då kommer det kännas. Man blir heller inte yngre och snyggare utan tvärtom, och nu känner jag att jag vill hitta någon självsäker trevlig person som är kul och har egna mål och visioner om livet. Någon som vill någonstans! Behöver ha någon där man peppar varandra och alltid finns där, men också någon som kan vara ens lugn. Om personen är för ego eller tror sig veta allting och alltid har svar på tal eller om du är allmänt fruktansvärt tråkig då är du inget för mig.

Filippa Kronholm ser fram emot att vara med i Hungrig på kärlek.

Filippa Kronholm

Bor: Stockholm

Känd från: Deltagare i Paradise hotel

Oliva Walton kommer försöka hitta kärleken i Hungrig på kärlek.

Olivia Walton, 33 år

Bor: Stockholm

Yrke: Blivande IT-projektledare

Söker: Män

Hur skulle du beskriva dig själv?

– Jag är en driven, energifylld glädjespridare med mycket omtanke. En glad fartfylld tjej med hög aptit på livet.

Vad söker du i en partner?

– Trygghet, någon att kunna ha roligt med, någon som delar samma driv och energi.

FRÅN FÖRSTASIDAN