9 grejer vi tjejer gör på toaletten när vi är ute på krogen

9 grejer vi tjejer gör på toaletten när vi är ute på krogen

Att gå på toaletten när vi är på krogen är så mycket mer än bara det uppenbara. Damtoaletten är krogens fristad, en helig plats där tid och rum inte existerar. Här kan vi vara oss själva. För visst gör även du dessa saker?

1. Stalkar (förlåt, scrollar) igenom Instagram

instagram-bild

Och du, kom inte och säg att du inte går igenom sociala medier när du sitter på toaletten. Vi vet att du ljuger.

2. Passar på att tindra lite

Chansen att du hittar en snygging på klubben eller åtminstone i närheten är betydligt större om du redan har gått igenom singelutbudet i förväg. Och du slipper stå och ragga på någon som visar sig ha en partner.

tinder

3. Dricker bärs

Ni knuffas fram och tillbaka på grund av den kritiska folkmängden i baren och det spelar ingen roll hur högt du än skriker – din tjejkompis hör ändå inte vad du säger. Tacka vet vi damernas där ljudnivån är normal och det finns stjärterum. Perfekt att fly undan kaoset i några minuter.

ol

4. Förbättrar sminket och poserar vant mot spegeln

Vi bättrar på läppglanset, drar några snabba drag med puderborsten över pannan och ser till att highlightern fortfarande är on fleek. Några snabba poser framför spegeln för att se till att du är lika snygg som du tror – vilket du, såklart, alltid är.

smink

5. Önskar att vi var män…

Eller åtminstone att det var okej att använda herrarnas toalett som alltid verkar ha kortare kö.

toalett

6. …Och går tillslut över till herrarnas

På riktigt, varför är det inte okej? Vi ska ändå bara kissa lite snabbt och gå därifrån. Det tar två minuter, låt oss!

wc

7. Beter oss illa

Nöden har ingen lag och när du står där med benen i kors och tänker att du inte klarar mycket mer finns det inget annat att göra än att banka på toalettdörren och rycka i dörrhandtaget för att få tjejen där inne att inse allvaret. Det är inte okej, men vi alla har varit där.

toalettpapper

8. Tar selfies

Gärna när vi faktiskt sitter på toaletten. Sällan känner man sig så snygg som när man har fått sina mest grundläggande behov tillfredsställda. Dessutom, snacka om att spara tid och slå två flugor i en smäll!

selfie

9. Skaffar nya, bästa kompisar

Hur kommer det sig att alla är så himla gulliga i toalettkön? Plötsligt känns det helt naturligt att berömma tjejen framför och fråga hur hon lyckas måla en så bra eyeliner. Hon i sin tur säger att hon tycker att din väska är den snyggaste hon har sett och med ens står ni och skrattar och du undrar vart hon har varit i hela ditt liv.

vanner

Till alla er tjejer vi träffat på krogtoaletterna – vart är ni? Vi hade ju så trevligt ihop!

LÄS OCKSÅ: 16 tecken på att du blivit för gammal för att gå på krogen

Av: Thowe Wagner

Foto: Pixabay, Tinder, IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN