LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Laila Bagge separerar – efter 9 år med Korosh Kananian

24 apr, 2024 
Laila Bagge och pojkvännen Korosh går skilda vägar, detta berättar Laila i ett nytt inlägg på Instagram.
”Kära ni, vill att detta ska komma direkt från mig.”, skriver hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Omaka par – Laila Bagge och Roger inte överrens om någonting: ”Överklasskärring”Brand logo
Omaka par – Laila Bagge och Roger inte överrens om någonting: ”Överklasskärring”

Laila Bagge, 51, och Korosh Kananian, 33, blev ett par 2014. De träffades under en utekväll i Stockholm, och Laila har berättat att hon var på riktigt uselt humör efter att ha haft en dålig dag. Men när hon klev in på krogen Riche i Stockholm och fick syn på sin blivande partner kan man tänka sig att hon snabbt blev gladare.

Men detta är nio år sedan och mycket har hänt under årens lopp. Laila och Korosh har nu nämligen bestämt sig för att gå skilda vägar.

”Kära ni, vill att detta ska komma direkt från mig. Jag och Korosh har haft 9 underbara år tillsammans, nu är vi i en ny fas, sedan en tid tillbaka har vi bestämt oss för att gå skilda vägar som vänner.”, skriver Laila i ett inlägg på Instagram.

Annons

Laila Bagges motgångar med Korosh

Den senaste tiden har dock inte varit helt lätt för Laila och Korosh, som stött på otaliga motgångar när de renoverat sitt hus. Det hela började med att de upptäckte att en bit berg går rakt igenom huset, därefter upptäcktes det att trappan, som var byggd runt poolen, var genomrutten. Som om inte det skulle vara nog så var även källaren fuktskadad och hade svartmögel från golv till tak.

Där och då drog man igång en omfattande renovering som tagit mycket längre tid än det var tänkt.

– Det går åt helvete men vi försöker lösa det. Det är mycket problem med det huset så ja, men vi ser ljuset i tunneln det gör vi. Men man är ju så trött på det, man vill att det ska vara klart liksom, sa hon till Hänt.

FOTO: TT

Annons