LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Allt du vill veta om Laila Bagges pojkvän Korosh Kananian

05 jun, 2020 
Allt du vill veta om Laila Bagges pojkvän Korosh Kananian
Laila Bagge och Korosh Kananian träffades en utekväll i Stockholm år 2015.
I realityshowen Lailaland har tittarna fått följa parets resa, men dock har Korosh hållit sig lite i bakgrunden.
Vem är egentligen Laila Bagges pojkvän Korosh? Hur gammal är han? Hänt svarar.
Annons
Liam om KoroshBrand logo
Liam om Korosh

Efter tiden som jurymedlem i TV4:s tv-program Idol blev Laila Bagge, 47, känd för hela svenska folket. Som en av Sveriges mest folkkära offentliga personer har Laila en egen realityshow – Lailaland. I programmet får tittarna följa Lailas vardag ihop med sambon Korosh Kananian, 29, samt sonen Liam Pitts, 16.

Liam Pitts och Laila Bagge
FOTO: Tony Ottosson / Viaplay Sverige

Men vem är egentligen Korosh? Hänt svarar.

Hur gammal är Korosh Kananian?

Ända sedan Laila och Korosh träffades har just åldersskillnaden mellan dem varit en stor snackis. Laila Bagge är född 1972 och är idag 47 år gammal. Så, hur gammal är då hennes älskling?

Korosh föddes den 28 september år 1990, idag är han 29 år.

Hur träffades Laila Bagge och Korosh Kananian?

En ruggig kväll den 28 november år 2015 klev Laila Bagge in med ett ganska irriterat humör på restaurang Riche i Stockholm. Laila hade haft en riktigt risig dag och ville egentligen bara hem.

Annons

Korosh å andra sidan hade haft en toppendag och ett samtalsämne på jobbet tidigare under dagen hade varit vem som var snyggast i Sverige, varpå Korosh svarar Laila Bagge. Samma kväll står hon framför honom – låter lite som ödet?

Korosh och Laila gick hem tillsammans den kvällen och har sedan dess varit oskiljaktiga.

Laila Bagge och Korosh Kananian
FOTO: TT

Korosh roll i Lailaland

I realityshowen Lailaland har inte Korosh synts till så mycket. Men i den fjärde säsongen blev det ändring på det.

– Han vill ju inte vara offentlig. Men han är ju tillsammans med någon som är det. Och det är väldigt svårt att ha en realityshow där inte han syns. För jag tror att om vi skulle välja att inte ta med honom skulle folk snarare fråga ‘varför är han inte med, vill han inte?’, så skulle spekulationerna dra igång, har Laila Bagge tidigare berättat för Hänt i en intervju. Hon fortsatte:

Annons

– Det är mer eller mindre att han blivit intvingad, eller ja han är ju med på det. Men han har inget behov av att stå i centrum av programmet så att säga.

Trots att Korosh inte riktigt gillar att stå i centrum så har han ändå varit okej med att dyka upp i rutan.

– Absolut att han har låtit oss filma honom. Första programmet handlar ju väldigt mycket om hur vi träffades och den här överraskningsfesten som jag har till honom när vi firar fem år. Då är han ju med väldigt mycket och pratar om hur han kände första gången han såg mig och känslan med att gå in i ett offentligt förhållande och så. Så där är han med väldigt mycket, avslöjar Laila för Hänt.

Vad jobbar Korosh med om dagarna?

Laila och Korosh har ett företag ihop som heter Korosh Selected by Laila. Innan det arbetade han som försäkringsrådgivare på Trygg Hansa.

Paret säljer en hudvårdsserie som heter Kolai, vilken är 100 procent vegansk.

”Kolai är tillverkat med ren kärlek! För oss är det viktigt att alla våra produkter är veganska och vårdande”, skriver paret på företagets hemsida och fortsätter:

”En hårvårdsserie i toppkvalitet med exklusiva ingredienser som arganolja som är känd som “mirakeloljan” från Marocko, Aloe Vera, mineraler, proteiner och vitaminer”.

FOTO: Patrik Österberg/TT, Robin Lorentz-Allard/TT

Annons