Laila Bagges sambo Korosh Kananians förändring i Lailaland

Korosh förändring för Lailaland
I den fjärde säsongen av Lailaland blev avsnitten lite längre än tidigare, vilket gör att tittarna får se mer av Laila Bagge och sonen Liam Pitts.
Men en person som syns till lite mer än tidigare är även sambon Korosh Kananian – trots att det kanske inte är hans favoritsyssla.
– Han vill ju inte vara offentlig, säger Laila bagge till Hänt i en intervju.
Annons

Efter tiden som jurymedlem i TV4:s tv-program Idol blev Laila Bagge, 47, känd för hela svenska folket. Nu är hon inte längre jurymedlem, men en av Sveriges mest folkkära offentliga personer.

Nu sysslar Laila mestadels med radio men också såklart egna realityshowen Lailaland – serien där tittarna får ta del av Laila Bagges liv. I programmet syns Lailas vardag till som hon främst tillbringar på jobbet och med sambon Korosh Kananian, 29, samt sonen Liam Pitts, 16.

Annons
Liam Pitts och Laila Bagge
FOTO: Tony Ottosson / Viaplay Sverige
Annons

Laila och Liam är de som synts till främst i programmet, men även sambon Korosh är med litegrann – dock inte så mycket.

Förändringen med Korosh

När Hänt intervjuade Laila och Liam inför den fjärde säsongen av programmet så avslöjade Laila en liten förändring angående Korosh, nämligen att han kommer synas till lite mer än tidigare.

– Ett program är ju mer på djupet på mamma och Korosh, ett annat är lite mer fokus på mig, berättar Liam Pitts för Hänt i en intervju.

Laila Bagge och Korosh dansar
FOTO: LORENTZ-ALLARD ROBIN/TT

– Korosh är mest med i det första programmet. Sen är han med lite då och då. Men det är mer fokus på mig och Liam, säger Laila Bagge till Hänt.

Annons

”Han vill inte vara offentlig”

Laila avslöjar för Hänt att Korosh kommer att synas till lite mer än tidigare säsonger.

– Han vill ju inte vara offentlig. Men han är ju tillsammans med någon som är det. Och det är väldigt svårt att ha en realityshow där inte han syns. För jag tror att om vi skulle välja att inte ta med honom skulle folk snarare fråga ‘varför är han inte med, vill han inte?’, så skulle spekulationerna dra igång, säger Laila Bagge till Hänt och fortsätter:

– Det är mer eller mindre att han blivit intvingad, eller ja han är ju med på det. Men han har inget behov av att stå i centrum av programmet så att säga.

Men trots att Korosh inte önskar sig stå i centrum så har han ändå låtit sig filmats.

– Absolut att han har låtit oss filma honom. Första programmet handlar ju väldigt mycket om hur vi träffades och den här överraskningsfesten som jag har till honom när vi firar fem år, berättar Laila och avslutar med:

Annons

– Då är han ju med väldigt mycket och pratar om hur han kände första gången han såg mig och känslan med att gå in i ett offentligt förhållande och så. Så där är han med väldigt mycket.

FOTO: Viafree

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…