Laila Bagge om förändringen med Kit Wahlgren inför Lailaland

Laila Bagge och Kit Wahlgren
Äntligen är säsong 4 av tv-programmet Lailaland igång!
Men för Hänt avslöjar Laila Bagge vad tittarna kan förvänta sig av säsongen, men också den stora förändringen gällande yngste sonen Kit Wahlgren.
Annons

Efter sin insats som jurymedlem i TV4:s succéprogram Idol blev Laila Bagge, 47, känd för hela svenska folket. Idag är hon en av Sveriges mest folkkära offentliga personer, dock inte längre någon jurymedlem. Nu sysselsätter sig Laila främst med radio och såklart den egna realityshowen Lailaland.

Lailas glädjebesked

I serien får tittarna en inblick i Lailas liv där även sambon Korosh Kananian, 29, och sonen Liam Pitts, 16, syns till en hel del.

Annons

För en kort tid sedan kom Laila med glädjebeskedet att det äntligen var dags för en fjärde säsong av programmet, och tittarna får ytterligare en chans att följa familjen vardag.

Annons

Lailas nya besked om sonen Kit Wahlgren

– Det är mest fokus på mig och Liam, berättar Laila Bagge i en intervju med Hänt.

En familjemedlem som tidigare synts till litegrann, men inte så mycket, är Laila Bagges yngste son Kit Wahlgren, 8. Många är dock nyfikna på Kit, som Laila har sedan en tidigare relation med radio-profilen Niclas Wahlgren, 54.

Niclas Wahlgren och Kit Wahlgren på Pernilla Wahlgrens show Hybris
FOTO: Karin Törnblom/TT

Men det visar sig att det blivit ändringar gällande Kit och att han inte ska synas så mycket i programmet.

– Kit kommer att vara med litegrann, säger Laila Bagge till Hänt i en intervju och avslöjar även:

Annons

– Lite mer än vad han har varit tidigare, för att han blir äldre.

Kit Wahlgren och Laila Bagge i röd klänning
FOTO: Karin Törnblom/TT

Tidigare har Laila inte velat visa så mycket av Kit då han är yngre och inte tillräckligt gammal för att kunna avgöra själv om han vill bli offentlig eller inte. Men nu har det alltså blivit ändring på det – just för att grabben blivit lite äldre!

– Så sakta med säkert! Men han är inte med jättemycket, utan det är fortfarande i slutet av säsongen som han är med lite mer, avslutar Laila Bagge till Hänt.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…