LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Laila Bagges bakslag med Korosh Kananian: ”Det går åt helvete”

03 nov, 2023 
LAILA BAGGE, KOROSH KANANIAN
Laila Bagge och fästmannen Korosh kämpar mot klockan när det kommer till deras hus.
Nu berättar Laila om renoveringen, som gått rakt "åt helvete".
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Laila Bagge om Tareq Taylor som artist: ”Jag hade ingen aning”Brand logo
Laila Bagge om Tareq Taylor som artist: ”Jag hade ingen aning”

Laila Bagge, 50, och sambon Korosh Kananian, 33, bor i en villa på Lidingö. Ett vackert 30-tals hus på 165 kvadratmeter. Enligt Booli är villan värderad till nästan 13 miljoner kronor.

Men sedan ett år tillbaka har paret tampats med en rad problem. Detta efter att de upptäckt ett fuskbygge.

Det började med att de upptäckte att en bit berg går rakt igenom huset, därefter upptäcktes det att trappan, som var byggd runt poolen, var genomrutten. Som om inte det skulle vara nog så var även källaren fuktskadad och hade svartmögel från golv till tak.

Laila Bagge om husrenoveringen: ”Åt helvete”

När Hänt träffar Laila och hennes radiokollega Roger Nordin berättar hon uppgivet om husrenoveringen – som aldrig verkar få ett slut.

Annons

Hur går det med renoveringen?

– Åh herregud, ska jag svara på det från 1-5? Minus ett i så fall, säger Laila till Hänt.

Laila berättar att det verkligen har tagit lång tid, men att de äntligen börjar se ljuset i tunneln.

– Det går åt helvete men vi försöker lösa det. Det är mycket problem med det huset så ja, men vi ser ljuset i tunneln det gör vi. Men man är ju så trött på det, man vill att det ska vara klart liksom, säger hon och fortsätter:

– Men när det är klart då är det bra.

”Kamp mot klockan”

Laila och Korosh har som sagt renoverat huset i drygt ett år och även om de sett en del ljusglimtar så är det fortfarande inte klart.

”I sommar är det ett år sedan vi upptäckte det första stora hålet rätt in i huset som gjorde att vi fått svartmögel i källaren. Det blev ett större projekt än vad vi någonsin kunnat drömma om. Men nu är sommaren snart här och vi jobbar på med allt och kan äntligen börja fokusera på utbyggnaden som vi skulle gjort från början. Källaren är snart klar så nu börjar vi planera upp vårat nya vardagsrum”, har Laila tidigare skrivit till Hänt.

– Nu när det är kallt och tjälen är på ingång, då kämpar vi mot klockan. Har vi inte hunnit stänga grunden då så kommer allt frysa sönder, har Laila tidigare berättat i intervjuer.

– Det är fruktansvärt mycket kvar. Det tar ju lite på psyket det här kan jag säga, fortsatte hon.

FOTO: Olle Sporrong/EXP/TT

Annons