8 kändisars zoofies – så poserar de med söta djur

Klart du ser spännande ut intill en sibirisk tiger. Här är några av alla kändisar som använt sig av exotiska djur för att höja sin stjärnstatus.

1. Det var så klart bara positivt för Carolina Gynnings, 36, varumärke som programledare när hon lät sig fotograferas leende med en delfin på Kolmården 2010.

Det var så klart bara positivt för Carolina Gynnings, 36, varumärke som programledare när hon lät sig fotograferas leende med en delfin på Kolmården 2010.

Foto: IBL

2. Artisten Markoolio, 40, gullade med en lejonunge framför kamerorna på Kolmården för 15 år sedan då han stod på toppen av sin artistkarriär. Bilder hans ofta ack så unga fans blev överlyckliga att få se.

Artisten Markoolio, 40, gullade med en lejonunge framför kamerorna på Kolmården för 15 år sedan då han stod på toppen av sin artistkarriär. Bilder hans ofta ack så unga fans blev överlyckliga att få se.

Foto: IBL

3. Rysslands president Vladimir Putin, 62, för en aggressiv politik och har fått öknamnet “Putler”. Precis som Hitler på sin tid lät sig fotas med små söta barn för att framstå som snäll låter sig Putin fotograferas då han matar en gullig älgkalv med nappflaska.

Rysslands president Vladimir Putin, 62, för en aggressiv politik och har fått öknamnet "Putler". Precis som Hitler på sin tid lät sig fotas med små söta barn för att framstå som snäll låter sig Putin fotograferas då han matar en gullig älgkalv med nappflaska.

Foto: AP

4. Skådisparet Brian Austin Green, 41, och Megan Fox, 29, lät fota sig med en stor majestätisk respektingivande tiger när de besökte The Big Cat Encounters i Nevada för några år sedan.

Skådisparet Brian Austin Green, 41, och Megan Fox, 29, lät fota sig med en stor majestätisk respektingivande tiger när de besökte The Big Cat Encounters i Nevada för några år sedan.

Foto: Barcroft Media

5. Svenska Hollywoodfrun Anna Anka, 44, var ett stort namn 2010. Därför tyckte både hon och TV3 att det var idealiskt att hon fotograferades då hon red på en elefant i Kolmården samma år.

Svenska Hollywoodfrun Anna Anka, 44, var ett stort namn 2010. Därför tyckte både hon och TV3 att det var idealiskt att hon fotograferades då hon red på en elefant i Kolmården 2010.

Foto: Stella Pictures

6. Fransyskan Brigitte Bardot, 80, är både skådis, sångerska och djurrättsaktivist. 2008 drog hon igång en kampanj för att motverka slakten av sälkutar. Till den lät hon sig fotas med en bedårande liten säl på polarisen i norra Kanada och bilderna fick stort genomslag.

Fransyskan Brigitte Bardot, 80, är både skådis, sångerska och djurrättsaktivist. 2008 drog hon igång en kampanj för att motverka slakten av sälkutar. Till den lät hon sig fotas med en bedårande liten säl på polarisen i norra Kanada och bilderna fick stort genomslag.

Foto: Miroslav Brozek

7. Är man världsmästare i tungviktsboxning bör man väl se till att ha ett respektingivande husdjur? Det tyckte i alla fall Mike Tyson, 48, som på 90-talet skaffade tigern Monday vilken han här poserar bredvid då han låter den ta sig ett dopp hemma på bakgården.

Är man världsmästare i tungviktsboxning bör man väl se till att ha ett respektingivande husdjur? Det tyckte i alla fall Mike Tyson, 48, som på 90-talet skaffade tigern Monday vilken han här poserar bredvid då han låter den ta sig ett dopp hemma på bakgården.

Foto: REX

8. Adrien Brody, 42, hade en stor roll i nyinspelningen av “King Kong” från 2005. Klart han gärna lät sig plåtas då han gullade med den här charmiga schimpansen i Beverly Hills i början av 2006.

Adrien Brody, 42, hade en stor roll i nyinspelningen av "King Kong" från 2005. Klart han gärna lät sig plåtas då han gullade med den här charmiga schimpansen i Beverly Hills i början av 2006.

Foto: All Over Press

Andra läser också:

Fabian Bolin i ”Snabba Cash” om cancerbeskedet: ”Värsta jag hört i mitt liv”

Laila Bagge hånas för relationen med Korosh: ”Vilken 24-åring vill synas med en medelålders tant?”

Bengt Magnussons glädjebesked: ”Jag är frisk från cancern”

SENASTE NYTT!