Tvillingarna föddes med olika hudfärg – så ser de ut idag

Tvillingarna föddes med olika hudfärg.

Det blev en chock för föräldrarna Whitney Meyer och Tomas Dean när deras tvillingar Kalani och Jarani föddes.
När båda döttrarna hade kommit ut kunde de nämligen konstatera att de hade två helt olika hudfärger.
– Jag trodde aldrig att jag skulle ha en svart och en vit tvilling. Det är därför jag frågade om hon var albino, för hon var så himla vit, säger Whitney Meyer till Today.

År 2016 väntade paret Whitney Meyer och Tomas Dean tvillingar. Men vad de inte visste då var att födseln inte skulle bli som de hade väntat sig.

När den första dottern Kalani kom ut var hon vit i hyn, något som förvånade paret en aning då pappa Tomas Dean är afroamerikan.

Några minuter efter föddes systern Jarani och det var då föräldrarna såg att flickorna hade olika hudfärg.

– Jag tänkte liksom ”Visst, hon är lite vit”, men jag trodde att bebisar kanske var så när de föddes. Men några minuter senare kom hennes syster ut och var mörkare. Jag hade aldrig trott att jag skulle ha en dotter med blåa ögon. Jag trodde inte att jag skulle kunna lyckas med det, säger Tomas Dean till Today.

Mamma Whitney: Ser det som ett budskap

Mamma Whitney Meyer erkänner att hon först trodde att ena dottern var albino. Men sedan fick hon reda på att hennes tvillingars genar delat på sig på ett väldigt ovanligt sätt. Kalani och Jarani fick alltså sina olika hudfärger från varsin förälder.

Att tvillingarna just har fått två olika hudfärger tycker Whitney Meyer bara är positivt och att man ska se det som ett budskap om gemenskap, och att färgen man har på huden inte ska spela någon roll.

– Man kan inte titta på den ena och inte älska dem båda. De är samma tjej, bara med olika hudfärg, säger hon.

LEVER KVAR Kärleken tog döde Alex spermier – blev gravid

Så ser tvillingarna ut idag

Nu har det gått snart fem år sedan tvillingarna föddes och de har hunnit växa och börjat likna varandra allt mer och mer. Idag har de ett gemensamt Instagram-konto där folk kan se deras vardag och följa när de växer.

Whitney Meyer avslöjar att hon ofta klär döttrarna likadant – för att folk ska förstå att de faktiskt är tvillingar

– De ler på samma sätt, men jag måste klä dem likadant för ingen tror att de är tvillingar. Jag menar verkligen ingen, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Cecile födde sitt eget barnbarn: ”Inte något vi förväntat oss”

LÄS OCKSÅ: Experten varnar: Alla föräldrar måste STÄNGA sovrumsdörren

FOTO: Instagram/Youtube