Sex månader gamla Avalee föräldralös – efter föräldrarnas olycka

Kevin och Kera Leskovec

31-åriga pappa Kevin avled tragiskt i somras i sviterna av covid-19. Bara månader senare har hans älskade fru och läraren Kera Leskovec omkommit i en bilolycka.
Nu är deras sex månader gamla dotter Avalee föräldralös.
Missade läkarens samtal – nu har mamman bara månader kvar att leva
Slå på ljud

Tidigare i augusti var familjen Leskovec med om ett riktigt trauma. Den 31-årige pappan Kevin gick tragiskt bort efter att han insjuknat i covid-19.

Efter det tragiska dödsfallet lade hustrun Kera Leskovec ut en text där hon hyllade sin bortgångne man. Något tidningen People uppmärksammat.

”Jag är så lyckligt lottad över att ha kunnat kalla Kevin för min vän i 13 år och för min man i sex år. Jag kan inte ens förklara med ord hur mycket jag kommer att sakna honom”, skriver hon och fortsätter:

”Han lämnade mig med den största gåvan av dem alla, vårt älskade barn Avalee. Hon kommer att växa upp och höra fantastiska historier om sin pappa, och jag tvivlar inte på att hon kommer att förstå hur mycket han älskade henne. Kevin, jag kommer att älska dig för alltid och alltid”.

Hade precis lämnat av dottern Avalee hos sin mamma

Men bara månader efter familjens tragiska förlust så inträffade det som inte fick hända.

Mamma Kera Leskovec, 32, var på väg till sin skola, Salem City i delstaten Ohio, där hon arbetade som lärare. Men hon skulle aldrig komma fram.

Hon hade precis lämnat av sin sex månader gamla dotter Avalee hos sin mamma och körde mot skolan. Då frontalkrockade hon plötsligt med en bil som kom körande i vänster körfält. Bilden fattade snabbt eld och båda förarna i de två bilarna dog.

Detta tragiska dödsfall innebär nu att parets sex månader gamla dottern Avalee är föräldralös.

Rektorns rörande ord efter tragiken

Efter mamma och den uppskattade läraren Kera Leskovecs fruktansvärda bortgång har det startats en minnessida för mamman. Där uttrycker många sorg över det bortgång parets lilla dotter:

”Lika ledsna som vi är över att hon har gått bort, lika ledsna är vi över att deras dotter Avalee kommer att behöva navigera i livet utan sina kärleksfulla föräldrar”, skriver en person på minnessidan, där man har samlat in över 230 000 kronor till dottern.

Även Todd McLaughlin som är rektor på den skolan där Kera Leskovec jobbade har uttalat sig om den fruktansvärda händelsen.

– Leskovec var en älskad lärare här. Barnen gillade henne verkligen. Det här är väldigt tragiskt, extremt tragiskt, säger McLaughlin till lokala medier enligt People.

LÄS OCKSÅ: Gravida Nautica, 19, räddades från katastrofen av maken

LÄS OCKSÅ: Abdul säljer sin 9-åriga dotter Parwana till 55-årig man: ”Jag måste”

FOTO: GoFundMe

FRÅN FÖRSTASIDAN