Mammans bisarra avslöjande: ”Min 10-årige dotter är mångmiljonär”

Pixie Curtis

Pixie är bara tio år – men redan mångmiljonär.
Samtidigt får mamman hård kritik för hur hon uppfostrar dottern.
– Därför köpte jag en bil till henne, säger hon.
0:24

Efter reklamen: Fyraåriga Moa: "Pappa ska dra åt helvete"

(0:24)

De flesta tioåringar glider runt i livet utan någon större plånbok. I stället är det föräldrarna som bestämmer vad som är nödvändigt att lägga pengar på, vad man ska äta för mat och när man ska gå och lägga sig.

Samma sak gäller kanske för Pixie Curtis, 10. Men i hennes fall har föräldrarna betydligt större ekonomiskt spelrum. Som ung influencer har hon gjort succé på sociala medier och familjen driver även en barnbutik på nätet i hennes namn.

Trots sin unga ålder är Pixie mångmiljonär och skulle kunna sluta knega redan innan hon ens kommit i arbetsför ålder. Den lyxen är det få förunnat att ha.

Pixie Curtis

Pixie Curtis är bara tio år gammal men redan mångmiljonär.

Instagram

Äger bilar för flera miljoner

Nätbutiken säljer leksaker, accessoarer och kläder. Pixie agerar sedan modell på sina sociala medier och visar upp hur kläderna ser ut i verkligheten. För detta har hon alltså dragit in miljoner och kan leva ett riktigt lyxliv.

Hennes mamma Roxy har tidigare fått hård kritik för dotterns lyxiga leverne och många anser att Pixie är alldeles för ung för att hålla på med affärer av den här typen.

Det blev heller inte bättre när det kom fram att Roxy köpt bilar till ett värde av 2,5 miljoner kronor till 10-åriga dottern. En av bilarna, en Mercedes Benz, kostade över en halv miljon kronor.

Pixie Curtis och Hunter

Pixie Curtis fick en bil för över en halv miljon kronor så hon och lillebrodern Hunter kan ta sig säkert till skolan.

Instagram
Lisas föräldrar vann miljoner – så lever hon lyxlivet för pengarna

Mammans beslut – därför la hon miljoner på bilar

Enligt mamma Roxy handlade det om att skaffa ett säkert transportmedel till dottern och Mercedes Benzen hon köpte till dottern hävdar hon var av högsta säkerhetskvalité.

– Det är av yttersta vikt att både hon och hennes bror Hunter reser säkert på vägarna när de tar sig fram och tillbaka från skolan. Därför köpte jag en bil till henne, har Roxy sagt till News.com.au.

Roxy förtydligar att det inte är den 10-åriga Pixie som kör bilen, utan att hon har en chaufför som hela tiden ser till att det går rätt till och att reglerna följs.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Pixies vansinniga lyx – kan gå i pension

Ekonomin blomstrar som aldrig förr och både företaget Pixie's Fidgets, som säljer leksaker, och Pixie's Bows, som säljer accessoarer, går som tåget. Roxy säger att det går så pass bra att Pixie kan gå i pension när hon är 15 år.

Roxy tror dock inte att det kommer hända. Pixie älskar att jobba alldeles för mycket och är en sann entreprenör.

– När jag var 14 jobbade jag på McDonalds. Det var vad man gjorde på min tid. Så för mig är det roligt att se hur driven hon är som entreprenör. Ja, jag satt kanske igång verksamheten, men det är hon som håller igång den och det är den största belöningen.

Pixie bor i ett lyxhus i Sidney värt 63 miljoner kronor. När hon nyligen fyllde tio fick hon en Prada-väska och Balenciaga-skor i present.

Roxy, Hunter och Pixie

Roxy med barnen Hunter, 6, och Pixie, 10.

Instagram

LÄS OCKSÅ: Mats Sundins gigantiska lyxhus avslöjat – galna prislappen

LÄS OCKSÅ: Ronaldo TVINGAS flytta – kan inte bo kvar i lyxhuset

Foto: Instagram

SENASTE NYTT!