LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Så gick det sen för deltagarna i Farmen 2024 – rasar mot beteendet

15 mar, 2024 
Farmen 2024
Hur har det gått för deltagarna i Farmen 2024 efter att kamerorna slocknade?
Hänt har pratat med flera av dem – och det är uppenbart att intrigerna och dramatiken fortfarande är igång.
– De säljer sig själva för pengarna, säger Ciro Cucarano.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gunilla Persson gör succé i Mello – här döms hon utBrand logo
Gunilla Persson gör succé i Mello – här döms hon ut

Det har varit en rejält händelserik säsong av Farmen 2024. Det blev till slut Levin Larsson, 33, Cornelia Nordensson, 30, Tim Mäklin, 31, och Fredrik Trygg Kummertz, 35, som tog sig hela vägen till final.

Trots att det känns som att deltagarna befann sig på gården alldeles nyss var det faktiskt redan i augusti som inspelningarna var över. Hur har det gått för dem? Hänt har varit i kontakt med gänget i Farmen 2024 – så här lever de idag!

Ciro Cucarano, 58, drifttekniker, Farsta

Ciro Cucarano
Ciro Cucarano i Farmen 2024.

Driftteknikern Ciro Cucarano åkte ut i Tinget efter en kamp mot Per Renström. Det blev inte direkt en långvarig resa för Ciros del, vilket han tycker är tråkigt.

Annons

– Det var lite sorgligt att lämna. Nu när jag tittar på det på tv så önskar jag att jag hade fått vara med längre.

Storbonden hade nämligen lovat Ciro att han skulle få komma till Torpet, men så blev det alltså inte.

– I sista sekund ångrade han sig. Det hade sett annorlunda ut om jag hade fått komma dit. Då gick luften ur mig, säger han.

Dottern Sandra Cucarano, 27, känd från Robinson, blev inte så glad när hon fick se sin pappas insats i Farmen.

– Hon var så arg på mig för att jag hon tycker att jag gav upp. Hon sa ”pappa, du hade kunnat kamma hem allting”. Hon tycker att jag skulle ha kämpat mer. Men jag är stolt över mig själv.

Sandra Cucarano
Sandra Cucarano har varit med i Robinson flera gånger.

Ciros ilska mot Fredrik efter upptäckten i Farmen 2024

Efter inspelningen av Farmen har Ciro återgått till sitt vanliga liv. Han jobbar kvar på samma jobb, är fortsatt gift och umgås ofta och gärna med sina barn.

Annons

Han har såklart följt säsongen på tv och har ett och annat att säga om Fredrik Trygg Kummertz insats.

– Jag tyckte att Fredrik var lat och bidrog inte så mycket, det är ingenting han skäms för. Han vill inte göra någonting, säger Ciro och fortsätter:

– Man ser ju vad folk är villiga att göra för att vinna en halv miljon. De säljer sig själva för pengarna. Jag tror inte jag hade kommit så långt ändå eftersom jag står för vad jag säger och inte vill vara med i en pakt.

Ronja Lindholm, 25, polismyndigheten, Skärblacka

Ronja Lindholm
Ronja Lindholm i Farmen 2024.

Någon som också retar sig på Fredriks beteende är Ronja Lindholm. Hon lyckades ta sig rejält mycket längre än Ciro och hamnade nästan i finalveckan. Efter en kamp mot Tim Mäklin tvingades hon lämna.

Annons

För Hänt berättar hon om känslorna gentemot Fredriks beteende i programmet.

– Jag gillade honom där inne men sen har han visat en sida som jag inte uppskattar så här i efterhand. Jag tycker att när spelet är slut så är spelet slut, då behöver man inte baktala folk.

Enligt Ronja har Fredrik skrivit elaka saker om de andra deltagarna i sociala medier och helt enkelt fortsatt ”spelet” efter att inspelningarna är över.

– Jag tycker om honom men jag uppskattar inte den sidan av honom.

Har flyttat efter inspelningen av Farmen 2024

Hur ser Ronjas liv ut idag, mer än ett halvår senare? Hon har bland annat flyttat söderut!

– Den största skillnaden är att folk känner igen en. Annars har det inte hänt jättemycket, jag jobbar på och just nu bor jag i Skåne hos min mamma.

Annons

Ronja har daglig kontakt med gänget som var med i hennes pakt och pratar även med Maxine och Levin då och då.

Om du hade fått vara med i Farmen igen, vad hade du gjort annorlunda?

– Jag hade velat vara mer tävlingsinriktad. Jag gjorde det mer för upplevelsens skull än för tävlingen. Jag var lite naiv och snäll mot folk jag inte spelade med. Hade jag gjort om det hade jag varit hårdare.

Fredrik Trygg Kummertz, 34, frilansare, Tyresö

Fredrik Trygg Kummertz
Fredrik Trygg Kummertz i Farmen 2024.

Då har vi kommit till deltagaren som onekligen väcker starka känslor hos både sina vänner och tittarna. För Hänt har Fredrik tidigare svarat på kritiken mot hans beteende i Farmen 2024.

– Jag tycker det är mycket roligare att vara någon som folk stör sig på och sådär, för då har man gjort ett roligt intryck. Om folk pratar om mig då är jag nöjd, sa han då.

Annons

Fredrik Trygg Kummertz är onekligen nöjd med sin insats och han verkar inte ha ett agg mot någon.

– Det finns ingen jag absolut inte vill ha kontakt med, där och då är det ett spel och ett tv-program. Nu är vi i verkligheten igen och man får ta allt med en nypa salt som hände där.

Fredrik Trygg Kummertz
Fredrik Trygg Kummertz och flickvännen Linn.

Utökar familjen efter Farmen 2024 – Fredrik avslöjar

Hur står det till på det privata planer då? Fredrik berättar att han fortfarande kilar stadigt med sin flickvän Linn och att de har planer på att utöka familjen.

– Vi funderar på att skaffa en katt till, det känns lite lugnare än ett riktigt barn.

Hur har livet förändrats efter Farmen?

– Jag är frilansare som innan, gör det som känns roligt för stunden. Enda skillnaden är att jag blir igenkänd nästan överallt, helt enligt plan.

Cornelia Gyllborg, 28, student, Stockholm

Cornelia Gyllborg
Cornelia Gyllborg i Farmen 2024.

Precis innan finalen tvingades Cornelia Gyllborg lämna Farmen 2024. Hon föll alltså precis på målsnöret – men verkar inte hänga läpp för det.

Annons

– Just nu lever jag livet på Bali, fokuserar på mig själv och att må bra i kropp och själ. Mediterar, yogar, tränar och tar dagen som den kommer, säger hon till Hänt.

Lagom till sommaren kommer Cornelia tillbaka till Sverige och då ska hon njuta.

– Jag ska äta så sjukt mycket jordgubbar och sill, som man missade förra sommaren. Potatis är jag dock fortfarande less på.

Vilka i Farmen har du fortfarande kontakt med idag?

– Jag har kontakt med alla i ”sekten” och vi har en gruppchatt där vi pratar varje dag. Sen har jag även mycket kontakt med Cornelia och Maxine.

Cornelia Nordensson, 30, yogalärare, Stockholm

Cornelia Nordensson
Cornelia Nordensson i Farmen 2024.

Hon är en av finalisterna i Farmen 2024. Men när det kommer till det privata planet gick det inte riktigt lika bra för Cornelia Nordensson i somras. Hon blev singel omgående efter att hon kommit hem – men det vände hon snart till någonting positivt.

Annons

– Jag gjorde en hel-makeover. Jag utbildade mig till yogalärare, jag drog på en lång resa och valde att ”hitta mig själv” igen, säger hon och fortsätter:

– Jag är väldigt fokuserad på mig själv, jag har hittat gnistan igen. Jag går i tankar om att starta eget.

Cornelia har startat en ny podcast, med titeln Nu ére bra. Hon har inte någon vidare kontakt med någon av deltagarna från Farmen 2024 utan fokuserar istället på framtiden!

Levin Larsson, 33, hundförare, Örby

Levin Larsson
Levin Larsson i Farmen 2024.

En annan deltagare som tog sig hela vägen till final är Levin Larsson. Precis som Cornelia är det här inte första gången han ställer upp i Farmen, och han har faktiskt en helt egen liten hejarklack i form av Cecilia ”Cissi” Ahlborg, 41, som tog hem vinsten i programmet för två år sedan.

Annons

Det verkar inte som att det har hänt speciellt mycket i Levins liv sedan kamerorna slocknade.

– Jag har tyvärr inte så mycket roligt att ge dig. Jag är fortfarande lycklig singel, har samma jobb och har umgåtts med Maxine, Tim och Freddan, säger han till Hänt.

Tim Mäklin, 31, behandlingspedagog, Falun

Tim Mäklin
Tim Mäklin i Farmen 2024.

Här har vi ännu en Farmen 2024-finalist! Tim Mäklin har än idag tät kontakt med Jennifer, Dessie, Freddan och Andreas, som han spelade med i programmet.

– De har blivit som familj. När min syster fyller år är dom bjudna dom har varit på släktfest hos mig. Ja, det är vänner för livet. Helt magiskt, säger han.

Finns det någon du inte vill umgås med så här i efterhand?

– Jag vill absolut inte träffa någon i sekten igen, då lär jag dö av uttråkning.

Tim Mäklin
Tim Mäklin i Farmen 2024.

Är Tim Mäklin singel? Nu svarar han: ”Väldigt kär”

Vad har Tim Mäklin för sig idag? Han har fått en ny roll på jobbet och är numera behandlingsansvarig. Men det är inte den enda nyheten.

Annons

– Jag har startat en podd som absolut inte är för känsliga öron. Poddjavel heter den.

Hur står det till i kärlekslivet då?

– Min relationsstatus är att jag är singel, men kanske är väldigt kär, säger Tim, som inte vill avslöja vem personen i fråga är.

Jennifer Valencia, 31, hårspecialist, Stockholm

Jennifer Valencia
Jennifer Valencia i Farmen 2024.

En av de personer som Tim Mäklin anser vara ”familj” är Jennifer Valencia, som åkte ut i Tinget efter ungefär halva säsongen. För Hänt avslöjar Farmen-deltagaren att hon också har en del kontakt med Alessia, som lämnade programmet först av alla.

– Vi pratar då och då och jag har planer på åka och hälsa på i Italien om någon månad nu när hon har flyttat dit, säger hon.

Finns det någon du inte vill ha kontakt med?

Annons

– Jag orkar inte riktigt bry mig om de andra men jag skulle inte vilja ha kontakt alls med Ronja om jag ändå måste nämna någon.

I övrigt ser Jennifer Valencias liv inte speciellt annorlunda ut idag och hon är fortsatt singel efter Farmen 2024!

Per Eriksson, 27, sjuksköterska, Växjö

Per Eriksson
Per Eriksson i Farmen 2024.

Den här säsongen finns det två Per! Den här killen kallas Lill-Per och valde att lämna programmet efter bara ett par avsnitt. Trots att han inte blev långvarig hann han skapa bestående relationer.

– Jag har kontakt med sekten och har även skrivit lite med både Jojje och Andreas. Jag känner väl att jag är öppen för att prata med alla.

Vad är din relationsstatus idag, något nytt i kärlekslivet?

– Det är rätt så torrt på den fronten. Jag önskar mig en partner att dela livet med, någon som har samma värderingar och vill samma i livet, säger han.

Annons

Per Eriksson jobbar kvar på samma jobb, på barn-och ungdomskliniken i Växjö, och älskar sin vardag.

Per Renström, 56, charterbåt skipper, Haninge

Per Renström
Per Renström i Farmen 2024.

Per Renström har blivit en riktig tittarfavorit. Tyvärr blev det ingen final för honom men han har fått rejält med fans!

– Det som är lite konstigt är att man har fått så många följare och är populär på nätet, det är kul, säger han.

Han har fortsatt kontakt med alla i sekten, men det finns en deltagare som Per inte direkt är bästis med idag.

– Fredrik har sågat mig ganska rejält och det tycker jag känns väldigt underligt. Jag förstår inte varför han har ett agg mot mig, säger han och fortsätter:

– Jag märkte av det lite i Farmen men det är främst efteråt som det har blivit värre. Han måste väl hävda sig på något sätt.

Per Renström
Per Renström och flickvännen Jessica.

Det ska Per göra efter Farmen 2024: ”Ska sälja”

För sex år sedan träffade Per sin stora kärlek Jessica, som han är ihop med än idag.

Annons

– Det är vi för alltid, förklarar Farmen-profilen.

Vad är nytt i livet då?

– Jag håller på att bygga ett hus på min gård här hemma som jag ska sälja. Det kom förra veckan. Så det är åtta veckor kvar tills det är färdigt.

Per Renström jobbar äger en båt i Torrevieja, i Spanien. Han planerar att åka dit inom kort för att se till att den är i skick för charterverksamheten.

Martina Fransson, 36, controller, Sävsjö

Martina Fransson
Martina Fransson i Farmen 2024.

För Martina Fransson har livet varit riktigt härligt efter Farmen 2024. Hon och hennes sambo Kim har fått tillökning i familjen i form av två katter! Martina och Kim har två barn ihop, 13 och sju år gamla.

Kärleksrelationen har inte alltid varit en dans på rosor, men det verkar som att paret alltid hittar tillbaka till varandra.

Annons

– Vi var tidigare gifta från 2011-2022 men var separerade tio månader under 2022, förklarar hon.

Martina har än idag kontakt med alla i sekten och även Maxine. Hon har fått en hel del positiv feedback från tittarna också.

Martina Fransson
Martina Fransson efter Farmen 2024.

Har opererat näsan – Martina Fransson om ingreppet

Katterna är inte det enda som är nytt i Martinas liv. Hon har även genomgått ett skönhetsingrepp efter Farmen 2024.

– Jag har nyligen opererat min näsa hos Novokliniken och resultatet blev så wow!, säger hon.

Det här är absolut inte det sista vi får höra av Martina Fransson. Hon har också gästat Agnes Hirdwalls nya podcast!

– Det avsnittet jag är med i släpps om cirka två veckor.

Maxine Lindin, 27, trädfällare, Stockholm

Maxine Lindin åkte ut i samma avsnitt som Cornelia Gyllborg och föll alltså också på målsnöret. Idag har hon fortsatt kontakt med flera personer från programmet och upplever att hon bedömde de andra deltagarna rätt.

Annons

– Det man märker nu efter inspelningarna är hur rätt man tänkte och funderade över hur folk skulle bete sig utanför.

Hon fortsätter:

– Men som jag sagt innan så var jag inte där för att skaffa vänner, jag fick med mig några på köpet och jag uppskattar dem alla.

Hur är kärlekslivet idag?

– Jag är singel och mår jättebra med det, jag klarar mig bra själv!

Magnus Samuelsson, 48, yrkeslärare, Göteborg

Magnus Samuelsson
Magnus Samuelsson i Farmen 2024.

Dagen innan finalveckan var det Magnus Samuelssons, 48, tur att lämna. Även han är på god fot med de flesta från Farmen 2024 – men det finns något som saknas i livet.

– Jag är singel och lägger inte så mycket tid på att leta någon ny tjej just nu men dyker hon upp så gör hon, säger han.

Idag jobbar Magnus som yrkeslärare på Burgårdens gymnasium och är sugen på att göra mer tv i framtiden. Han har också en annan stor dröm!

Annons

– Det skulle vara väldigt kul att få igång en lansering av mitt varumärke med kläder.

Desirée Sjögren, 49, undersköterska, Torsåker

Desirée Sjögren
Desirée Sjögren i Farmen 2024.

En annan deltagare från Farmen 2024 som söker den stora kärleken är Desirée Sjögren! Många män har sökt upp henne sedan hon började synas i tv.

– Jag är singel och letar efter mannen med stort h.. fast karlarna haglar in sen Farmen.

Desirée träffade nyligen ett gäng från Farmen och festade till klockan fem på morgonen. Och kanske blir det en helkväll snart igen, hon fyller nämligen jämt inom kort!

– Just nu ser jag fram emot en resa till fjällen, till ett spa och även en eventuell resa när jag fyller 50.

Desirée Nilsson, 28, fastighetsmäklare, Stockholm

Desirée Nilsson
Desirée Nilsson i Farmen 2024.

Här har vi en annan Desirée! Hon valde att avbryta sin medverkan i Farmen 2024 på grund av hälsoproblem.

Annons

Än idag jobbar hon som fastighetsmäklare och livet ser lite likadant ut som det gjorde innan realityserien.

Vad hände i ditt liv efter inspelningarna?

– Jag försökte bara landa i vardagen. Jag blev ovan vid att all uppmärksamhet så det blev lite jobbigt.

Därför kan inte Dessie kolla på Farmen: ”Jag vill inte veta”

Desirée försökte kolla på programmet men efter två avsnitt gav hon upp. Hon gillar heller inte när folk kommenterar hennes medverkan.

– Jag blev skitstressad när folk började höra av sig. Kunder sa typ ”jag såg dig i Farmen” och jag vill inte veta.

Något nytt på kärleksfronten?

– Det är helt tomt på den fronten, ingenting som händer där, säger Desirée Nilsson till Hänt.

FOTO: Jakob Dahlström/TV4, TV4 play

Annons