LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Farmen-Jennifer mobbad efter bråket med Ronja – allt klipptes bort

07 feb, 2024 
Den här veckan blir det bråkigt på Farmen och storbonden Jennifer hamnar mitt i händelsernas centrum.
Men i princip allt klipptes bort.
”Filmteamet såg hur hemskt det var.”, skriver Jennifer till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmen-Tim Mäklin avslöjar om deltagarna hade sex – kondomer försvannBrand logo
Farmen-Tim Mäklin avslöjar om deltagarna hade sex – kondomer försvann

Den här veckan är det ingen mindre än Jennifer Valencia, 31, som regerar på Farmen. Detta efter att Andreas Larsson, 32, valde henne till storbonde.

– Jennifer, vår J-Lo, vilken fantastisk vän och människa du är. Dina barn kommer vara så stolta över dig. Ta hand om mina boys för nu är det din tur att sova i storbonde-sängen, löd Andreas motivering.

Men sedan dess har saker och ting hänt. Jennifers "boys" Fredrik Trygg, 35, och Tim Mäklin, 31, har dessvärre åkt till Torpet och gruppen har börjat kritisera Jennifer som storbonde. Dessutom har Jennifer hamnat i luven med Ronja Lindholm, 25.

Jennifer om bråket med Ronja på Farmen

När Hänt når Jennifer berättar hon sin version.

– Pikar och kommentarer som jag inte kan förstå då jag försökt hålla mig på god nivå speciellt med henne. Hon reagerar på minsta lilla jag säger så därför valde jag att inte prata om något annat med henne än jobb på gården. Hon pratade inte med mig heller så fattar inte varför allt ska ligga på mig, säger Jennifer och fortsätter:

Annons

– Sen att hon sa att jag attackerar henne när jag sitter helt lugnt och pratar med alla så kände jag att nej nu måste vi prata ut. När vi pratade så sa jag om hon kunde ge mig exempel på pikar jag ger henne. Det var "du himlar med ögonen när mina vänner pratar".

Jennifer ska då ha sagt till Ronja att det är bättre att ta upp saker med henne direkt, men att Ronja inte ska ha velat det.

– Detta filmades men togs bort av produktionen konstigt nog. Är så trött på att dom klipper bort det viktigaste, förklarar Jennifer.

Ronjas svar på tal efter Jennifers ord

När Hänt når Ronja hänvisar hon till ett inlägg på Instagram där hon förklarar sin syn på allt som hänt.

– Jag vill börja med att säga att den här veckan var ju otroligt känslig för mig. Man ser väl inte egentligen hur jobbigt det var. Jag kände mig otroligt ensam i att konstant få pikar som fick mig att känna mig utanför. Jag kände mig utfryst och isolerad. Jag fick inte svar på tilltal. Så fort jag öppnade munnen så fick man bara en attack tillbaka. Det var bara mig hon attackerade, det är min upplevelse, det vill jag poängtera, säger hon och fortsätter:

Annons

– De här pikarna som Cornelia pratar om är ju så snabba. De bara ligger där och så får man ta det typ. Jag hade en väldigt stark känsla av att jag inte dög. Helt plötsligt var hon otroligt trevlig mot Cornelia men mig svarade hon inte på tilltal.

Jennifers nya ord om situationen – kände sig utfryst

Men nu visar det sig att det inte bara var Ronja som kände sig utfryst. Även Jennifer kände sig utfryst och mobbad.

– Just den dagen så slutade dom filma vid ett tillfälle när jag satt vid spisen. Jag grät så pass mycket för att det var så mycket som hände på så kort tid. Var helt själv på gården, ingen vän alls, jag låg i stugan med migrän och säger det till Magnus ifall någon undrar. Sen klampar Per in i full fart och skriker att kossan försöker rymma och att en planka måste fixas. Då står flera på gården som inte hjälper till, även han, säger Jennifer och fortsätter:

– Hade jag haft mina boys där så hade jag fått hjälp av dom. Men då går jag och löser det själv, fixar plankorna med migrän och håller på att svimma. Fortsätter till stugan och då säger Magnus till angående lunchen, försöker hålla lugnet. Går in och börjar. Då börjar Dessan med att skälla ut mig när jag gråter, Per stod bakom henne och skrattar åt att jag gråter. Jag har inget emot Dessan men jag kunde inte förstå att hon var så partisk när jag grät och var helt förstörd. Hon var inte där på morgonen.

Med andra ord var det mycket mer som hände än vad tittarna fick se. Jennifer berättar att hon fick väldigt bra stöd av produktionen.

– Mycket mer hände men allt filmades inte. Filmteamet såg hur hemskt det var. Dom fanns där för mig och såg till att jag stannade kvar, ville lämna. Dom var så otroligt fina mot mig. Dagen efter kom Emma från produktionen och pratade med alla en och en. Det uppskattades av mig, men inte av alla.

FOTO: TV4

Annons