LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Farmen-Fredrik slår tillbaka mot tittarnas ilska: ”Folk är så jävla torra”

30 jan, 2024 
Många tittare har kritik mot Fredriks arbetsmoral i Farmen.
Nu berättar han hur han ser på saken.
– Jag tycker det är kul att hålla på och jävlas, förklarar han för Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmen-quiz – hur många rätt får Desirée Nilsson och Cornelia Gyllborg?Brand logo
Farmen-quiz – hur många rätt får Desirée Nilsson och Cornelia Gyllborg?

Fredrik Trygg, 35, har en strategi som sticker ut bland årets farmare... Han har nämligen gjort sig känd för att jobba så lite som möjligt och chilla så mycket som möjligt. Detta har lett till en viss irritation bland tittarna.

”Lat, okunnighet och håller på Brajen. Inte många rätt”, skriver en person.

”En latmask som inte har något i farmen o göra”, skriver en annan.

”Hoppas han åker ut fortast möjligt. Han har inget där att göra”, hälsar en tredje.

Fredrik ger svar på tal efter kritiken

När Hänt når Fredrik är han på strålande humör – eftersom han läst kommentarerna om sig själv.

– Jag bara låg och garvade. Folk är så jävla torra. Det är ju sådana grejer man hade hoppats på att komma med. Jag vill inte gå runt och vara den här som ska få klapp på axeln och bli den snälla, gulliga snubben. Det är för tråkigt, förklarar han och fortsätter:

Annons

– Alltså jag blev helt bombad med grejer efter den där veckan när det var att jag erkände att jag absolut inte kommer offra mig, utan jag kommer jobba långsamt, jag kommer göra mig fri och allt vad jag sa liksom.

Fredrik berättar vidare:

– Då var det ju hur mycket folk som helst som skrev, "du ska ut din jävel, din äckliga och vidriga människa". Någon skrev "jag har sett alla säsonger, du är den absolut slöaste snubben, du ska ut med huvudet före, det här kommer bara att straffa dig" och allt sånt. Men det är det jag gillar, det är det jag tycker är kul, säger han och tillägger:

– Så jag tycker det är mycket roligare att vara någon som folk stör sig på och sådär, för då har man gjort ett roligt intryck. Om folk pratar om mig då är jag nöjd.

Därför ville Fredrik vara med i Farmen

Redan innan Fredrik sökte till programmet visste han att han inte är den ultimata farmaren. Men det spelade inte så stor roll.

Annons

– Det var ju min flickvän som ville att jag skulle börja kolla på Farmen för några år sedan. Jag är ju så långt ifrån att vara farmare som det går egentligen, men det är det som är det roliga med att testa någonting som man inte är van vid liksom. Jag gillar ju att dricka bärs och kolla på Bajen och det är ju inte så mycket av det där.

Dessutom var inte själva syftet med vistelsen att skaffa kompisar.

– Jag är inte där för att bli vän med allt och alla. Jag kan vara lite såhär äcklig och jag vill jobba långsamt, jag vill helst skita i att jobba överhuvudtaget. Sen får man ju vara smart och inte säga det.

– Men ja, jag skiter i det liksom. Jag tycker det är kul att hålla på och jävlas, konstaterar han.

FOTO: TV4

Annons