ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför känner du igen Tim Mäklin i Farmen 2024

09 jan, 2024 
Tim Mäklin
Farmen 2024 är här och flera av de medverkande har synts i offentligheten tidigare.
Här är varför du kanske känner igen deltagaren Tim Mäklin!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Könsbråk i Farmen – här urartar diskussionenBrand logo
Könsbråk i Farmen – här urartar diskussionen

Äntligen har det blivit dags för en helt ny säsong av Farmen, programmet där helt vanliga människor testar på att leva som bönderna gjorde under 1800-talet.

Precis som tidigare är det Anna Brolin som leder programmet. Deltagarna däremot är nya ansikten för svenska folket, men det finns faktiskt några som synts i rutan tidigare.

Därför känner du igen Tim Mäklin – stor profil med över 50 tusen följare

En av deltagarna i årets säsong är behandlingspedagogen Tim Mäklin, 31, som kommer från Falun. Om du tror dig känna igen honom är det inte så konstigt. Tim har nämligen flera tusen följare på sina sociala medier.

På sitt TikTok-konto har han närmare 57 tusen följare, och på sin Instagram över 15 tusen. När Hänt når Tim berättar han mer om sina sociala medier.

Annons

Hur länge har du varit aktiv på TikTok?

– Oj jag vet inte, fan kan det vara ett år kanske? Jag bara drygar mig med mig själv, inget speciellt. Lite bloggar och skojar och tramsar. Det började som skoj men nu så gör man ju pengar där med. Men jag har ju mitt vanliga jobb också.

Tim Mäklin om att medverka i Farmen 2024: ”Jävligt mycket tuffare än jag trodde”

Men nu har det alltså blivit dags för Tim att inta tv-rutan!

– Det var jävligt mycket tuffare än jag trodde, jag trodde att jag skulle vara ensam med en massa idioter, men jag har träffat vänner för livet som jag har daglig kontakt med, säger han om sin medverkan och fortsätter:

– Man har ju inte telefoner och är inte distraherad av annat. Utan man får gå ut och jobba tillsammans, man får sitta vid frukosten och bara prata, så man kommer varandra väldigt nära. Ingen orkar hålla upp en fasad där heller och ingen är fake.

FOTO: TV4Play

Annons