ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför känner du igen Cornelia, Desirée och Ciro i Farmen 2024

05 jan, 2024 
Dessie, Ciro och Cornelia
Farmen 2024 är här och flera av de medverkande har synts i offentligheten tidigare.
Känner du igen Desirée Nilsson, Cornelia Gyllborg eller Ciro Cucarano? Hänt reder ut varför!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anna Brolins dystra besked om Farmen: ”Det kan...”Brand logo
Anna Brolins dystra besked om Farmen: ”Det kan...”

Äntligen har det blivit dags för en helt ny säsong av Farmen, programmet där ett gäng ska testa på att leva som bönderna gjorde under 1800-talet.

Precis som tidigare är det Anna Brolin som leder programmet. Deltagarna däremot är nya ansikten för svenska folket, men det finns faktiskt några som synts i rutan tidigare.

Därför känner du igen Cornelia Gyllborg i Farmen 2024 – känd från Paradise hotel

En av de medverkande är nämligen studenten Cornelia Gyllborg, 28, från Stockholm. Henne kan du tidigare ha sett i Paradise hotel, hon tävlade nämligen i dokusåpan år 2016. Samma säsong som bland annat Jiar ”Tarzan” Raza, Hampus Marcussen och Alexander D’Rosso.

Annons

Cornelia dök även upp som en återvändare i Paradise hotel 2020. Efter medverkan i programmet blev det känt att Cornelia hade en fling med en annan Paradise hotel-profil, nämligen Adam Linard.

När Hänt når Cornelia berättar hon om tankarna kring att göra tv-comeback utanför Paradise hotel.

”Egentligen var Paradise hotel aldrig ett program för mig. Jag har aldrig varit speciellt mycket för den typ av drama och upplevdes som ganska tråkig, vilket jag förstår. Jag har alltid velat göra något som Farmen eftersom jag älskar utmaningar. Så när de ringde mig från farmen kändes det rätt att hoppa på det. Jag älskar djur och sociala experiment, att bo med människor man aldrig skulle träffat annars och att tävla ”, skriver hon till Hänt.

Cornelia Gyllborg
Cornelia i Paradise hotel 2016. Foto: TV3

Känner du igen Desirée Nilsson i Farmen 2024? Tidigare känd som bloggerskan Dessie

Fastighetsmäklaren Desirée Nilsson, 28, är mer känd som "Dessie" då hon var en av Sveriges största bloggare under tiden då bloggarna dominerade internet. Men idag arbetar Desirée som mäklare. År 2014 blev Desirée mamma till en son som fick namnet Theodor. Idag är han 9 år gammal.

Annons

Även om Desirée idag inte bloggar så har hon fortsatt ett stort konto på sociala medier. På Instagram följs hon nämligen av strax över 40 tusen personer.

I en kommentar till Hänt berättar Desirée vad som fick henne att ställa upp i Farmen.

”Dels så var jag så otroligt trött på Stockholm och behövde komma bort. Så såg detta som en möjlighet för att komma iväg från allt och utmana mig själv till något nytt”.

Dessie
Desirée Nisson bloggade tidigare under namnet Dessie. Foto: TT

Därför känner du igen Ciro Cucaranos namn – pappa till Robinson-profilen

Ciro Cucarano, 58, arbetar som drifttekniker och kanske känner du inte igen honom. Däremot kan det vara så att det ringer en klocka gällande hans efternamn och det vore inte allt för konstigt då han delar efternamn med Robinson-profilen Sandra Cucarano som medverkat i hela två säsongen av överlevnadsprogrammet. Ciro är nämligen Sandras pappa.

Annons
Sandra Cucarano
Robinson-profilen Sandra Cucarano är dotter till Farmen-Ciro. Foto: TV4
Annons

FOTO: TV4

Annons