Cornelia Gyllborg och Adam Linard dejtar – första orden om relationen

Adam Linard och Cornelia Gyllborg

Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT
Många har undrat vad som egentligen försegår mellan Paradise hotel-profilerna Cornelia Gyllborg och Adam Linard.
De har setts umgås mycket den senaste tiden och nu berättar de hur det ligger till.
– Har träffats ett tag nu, skriver Adam i ett meddelande till Hänt.
Slå på ljud

Cornelia Gyllborg, 25, är högaktuell i och med Paradise hotel, som just nu visas på Viafree och Viaplay. Hon kom in som en kattkvinna och killarna i huset föll direkt för hennes vackra utseende och otroliga charm. Cornelia har tidigare varit med i programmet och då blev hon en omtyckt tv-personlighet.

Adam Linard, 25, har även han varit med i dokusåpan och i förra säsongen slutade han på en andra plats tillsammans med Sara Selander, 26. Han deltog även under fjolårets upplaga av reality-serien och har därför blivit lite av en veteran.

Romansen med Elin Woodie

I våras ryktades det om att Adam skulle ha ett förhållande med Celebrity Ex on the beach-profilen Elin ”Woodie” Skog, 23. Spekulationerna började i och med att han la ut en bild där de står tätt intill varandra och ser väldigt kärleksfulla ut. Elin bekräftade då i podden Sweet but psycho, som hon har tillsammans med dokusåpa-profilen Josephine Qvist, 28, att hon och Adam har dejtat.

– Vi hade sovit över efter några utgångar och i januari åkte jag och hälsade på honom i Helsingborg. Sen bodde jag hos honom i typ tre dagar och jag föll verkligen hårt för honom, sa Elin i podden.

Men romansen varade inte speciellt länge och Elins hjärta blev krossat när Adam valde att avsluta kontakten med ursäkten att han ”inte ville ha något seriöst just nu”. Trots att Elin förstod honom menar hon att han kunde levererat nyheten på ett lite snyggare sätt.

– Han sa att han skulle ringa dagen efter och förklara varför. Men sen ringde han aldrig och jag tog extremt illa vid mig. Jag kände verkligen “varför dög jag inte”, jag var jätteledsen. Sen den dagen ogillade jag honom, sa Elin då.

Adams stora planer med Cornelia

Romansen mellan Elin och Adam verkar vara ett minne blott, för nu syns han umgås väldigt mycket med Cornelia och Josie Capllonch, 33.

Nu bekräftar både Cornelia och Adam att de träffas och har umgåtts en hel del den senaste tiden.

”Vi har träffats ett tag nu. Vi pratar om att bli sambos faktiskt, då hon varit nere i Helsingborg och tycker om staden”, skriver han i ett meddelande till Hänt.

Vad Cornelia säger om att bli sambo med Adam Linard är fortfarande lite oklart, men att duon verkar trivas i varandras sällskap står det inga tvivel om.

”Vet inte riktigt vad jag ska säga om det. Vi har umgåtts lite senaste veckorna.”, skriver Cornelia Gyllborg till Hänt.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT

LÄS MER: Adam Linard och Sara Selanders relation efter Paradise hotel

LÄS MER: Sveket efter Paradise Hotel-bråket: "Jag ville bara åka hem"

SENASTE NYTT!