Adam Linard och Sara Selanders relation efter Paradise hotel

Sara Selander och Adam Linard

Under Paradise hotel 2020 har kärleken blomstrat inne på hotellet och flera deltagare är i förhållanden idag.
Några som fann varandra under inspelningarna var Adam Linard och Sara Selander, men hur ser deras relation egentligen ut idag?
Adam Linard bryter tystnaden om romansen i Paradise hotel: “Definitivt betuttad”
Slå på ljud

I årets säsong av Paradise hotel har tittarna fått se flera deltagare finna kärleken inne på hotellet. Tidigare har det blivit känt att det uppstod kärlek mellan Jeane Tabuena, 24, och David Lönnberga, 23, som idag är i ett förhållande och dessutom bor tillsammans. I Studio Paradise har paret tidigare berättat om hur de började dejta direkt efter inspelningarna.

– När vi skulle resa hem från Mexiko blev hon inbokad på fel flyg. I stället för att landa i Göteborg så hamnade hon i Stockholm. Så då frågade jag om hon skulle hänga med hem till mig. Så då bodde hon hos mig en vecka och jag bara sjukanmälde mig från jobbet, sa David Lönnberga i programmet.

”Hon är verkligen underbar”

Även Joshua Andersson har bekräftat att han idag är i en relation med en annan deltagare. Tjejen som Josh inte velat ge namnet på ännu, kommer in senare under säsongen.

”Det känns så himla bra, med just henne. Hon är verkligen den typen av tjej jag tror alla strävar efter, dvs rolig, omtänksam och med henne kan jag vara mig själv. Hon är verkligen underbar”, skrev Joshua Andersson i ett meddelande till Hänt och fortsatte:

Det tog ett tag innan vi blev “officiella”, det är faktiskt väldigt fräscht fortfarande. Men vi har väl haft ögonen för varandra kort efter programmet”.

Saras intresse inne på hotellet

Men till en början var det polisstudenten Sara Selander som Joshua såg ut att ha ett extra gott öga till. När Sara checkade in på hotellet visade han nämligen ett stort intresse för henne och svartsjukan var ett faktum när Adam Linard även började visa intresse Sara. Tillslut visade sig Sara främst var sugen på just Adam och tittarna har fått se paret dela säng och mysa till det rejält. Men hur ser Adam och Saras relation egentligen ut idag?

Vi har kontakt idag”, skriver Sara i ett meddelande till Hänt.

Träffades efter inspelningarna

Vidare förklarar hon att de fortsatte att ses efter inspelningarna men att hon inte var redan för en ny relation.

”Vi är vänner som det ser ut idag. Vi träffades några gånger efter i Sverige dock, men saker blir annorlunda i Sverige och vi båda hade nog mycket i våra egna liv. Jag var inte redo med en ny kärleksrelation så inpå mitt ex och mig.” 

Här Hänt träffade Adam i samband med programmets pressträff berättade han att han träffade en tjej inne på hotellet, om det är Sara han syftar på går bara att anta.

– Det är ingenting som håller ännu tyvärr, men jag träffade en tjej där inne, kan jag säga, sa Adam Linard då.

Paradise hotel sänds varje måndag-onsdag på Viaplay, Viafree och TV3.

FOTO: TT/Viafree

FRÅN FÖRSTASIDAN