LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Sveket efter Paradise Hotel-bråket: "Jag ville bara åka hem"

15 nov, 2016 
Linnéa Geijer
Spänningen mellan Bettina och Claudia har stigit länge. I kvällens avsnitt blev det ett bråk som eskalerade när Claudia valde Bettinas sida.
Annons

I kvällens avsnitt av “Paradise Hotel” utbryter ett rejält bråk mellan Claudia Tahvanainen, 25, och Bettina Runnerström, 21. Det dröjer inte länge förrän kommentarerna går över till personangrepp, och Claudia kallar Bettina för äcklig, ful, och en horunge.

Då får Cornelia Gyllborg, 21, nog. Hon går in i grälet och tar, till Claudias stora förvåning, Bettinas sida. En handling som gör att en ny konflikt uppstår, denna gång mellan Cornelia och Claudia.

skarmavbild-2016-11-14-kl-11-46-37

Som tur är lyckas tjejerna lösa problemen redan nästa dag, då Claudia vaknar med stark ångest och ber om ursäkt för sina hårda ord. Idag är hon tacksam för att Cornelia gick emellan i konflikten.

Annons

– Hon tyckte inte att det jag sa var okej, och det stämmer. Det är faktiskt bra att hon ryckte in där hon gjorde och försökte få mig att förstå att så säger man inte, berättar Claudia för Hänt.

Hon förklarar att bråket visade hennes sämsta egenskaper.

– När jag är arg kommer jag i stundens hetta ibland inte ens ihåg att jag har sagt vissa elaka saker,  vilket är min sämsta egenskap när jag blir väldigt förbannad.

skarmavbild-2016-11-14-kl-11-52-47

Även Cornelia förstår hur lätt det kan bli att förlora kontrollen när man blir riktigt arg. När alkohol dessutom är med i bilden, som det var den kvällen, blir det ofta ännu värre.

– Det var ju så att på dagarna var det lugnt, men när alkohol kom in i bilden kan det bli snefylla. Och då tar man ut alla sina aggressioner.

Annons

Att deltagarna bara har varandra att umgås med bidrar också till att de blir snabbare irriterade på varandra.

– Där inne går man varandra på nerverna på ett helt annat sätt. Jag står inte upp för mitt beteende, för så där gör man inte. Jag vet att jag har gjort fel. Men det var något som hände för över ett halvår sedan, så jag har lagt det bakom mig. Jag bad om ursäkt i Mexiko och vi har löst allt. Det som hände är inget som har påverkat oss här hemma i Sverige, berättar Claudia för Hänt.

skarmavbild-2016-11-14-kl-11-49-59

Men även om deltagarna inte har tagit med sig bråket hem till Sverige, så påverkade det Claudias resterande tid i huset.

– Jag känner att jag blev ganska låg i huset efter det, jag backade undan kan man säga. Jag mådde bara inte bra inne på hotellet efter bråket, jag ville mest åka hem faktiskt, förklarar hon.

Annons

För medan tjejerna löste sina olikheter redan nästa dag förändrade kvällens händelser Claudias relation med Jiar “Tarzan” Raza, 21, som hon tidigare stått mycket nära. Och medan de idag åter är goda vänner, var det hans vändning hon tog hårdast i bråkets efterdyningar.

– Jag kände mig väldigt ensam i huset efter det, som att jag inte hade någon som backade upp mig. Jag kände det med Tarzan, han som hade varit min partner så länge vände på kakan helt. Vände kappan efter vinden typ.

skarmavbild-2016-11-14-kl-11-52-58

Paradise Hotel sänds måndagar klockan 22:00 och tisdagar 22:30 i TV3.

Foto: TV3

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons