PH-Bettina nerdrogad på kändiskryssning: "Så hemskt"

Partykryssningen blev inte riktigt som Bettina förväntat sig. Minnena från festkvällen är blanka. "Jag blev nerdrogad", berättar Paradise Hotel-deltagaren för Hänt.

När Grabbarna Grus Beach Club bjöd in till en 24 timmars partykryssning förra helgen var det som upplagd för skandaler. På partyfärjan som lämnade Stockholm fanns de mest kända profilerna från “Paradise hotel”, “GGBC”, “Ex on the beach” och “Cirkus Magaluf”. Med på kryssningen åkte årets Paradise Hotel-deltagare Bettina Buchanan Runnerström, 21.

– Det är så hemskt. Jag blev nerdrogad, säger Bettina till Hänt.

Det var på färjan Silja Galaxy som Den 30:e oktober tar vi med värmen och partykänslan från medelhavet och beger oss ut på 24 timmars partykryssning på Östersjön. Med de kändaste profilerna från GGBC, Paradise hotel, Ex on the beach och Cirkus Magaluf.

Färjan Tallink Silja Galaxy avgick den 30:e oktober ut på en 24 timmars partykryssning på Östersjön med de kändaste profilerna från GGBC, Paradise hotel, Ex on the beach och Cirkus Magaluf.

LÄS OCKSÅ: Clara Henry blev drogad på kändisfest: ”Jag är mest bara arg”

Minnesbilden från festkvällen är som bortblåst.

– Jag och mina vänner satt i vår hytt och förfestade och det var bara vi tre där och ja vi blev berusade, men verkligen inte fulla.

På väg mot dansgolvet, efter att det lämnat hytten, stannar Bettina för att besöka toaletten. Där träffar hon ett annat sällskap som hon följde med en kort stund. Vad som händer efter det är svart.

– Någon la någonting i min drink. För det där var ingen vanlig fylla.

Dessutom har ingen sett Bettina dricka något senare på kvällen. Det var PH-deltagarens vänner som hittade henne på båten och vid det tillfället var hon med en kille som sagt till hennes kompisar att “han skulle ta hand om henne” så de kunde gå men så blev det som tur var inte. Kompisarna tog med henne från killen.

– Men tack och lov så vaknade jag upp i min egen hytt med mina vänner. Det är så hemskt. Jag vet ju ingenting. Jag hade lika gärna kunnat vakna utan kläder i någon främlings säng, säger hon till Hänt.

a38c019cb8007eed63a0fd69bff7fd90-2

Någon polisanmälan har inte gjorts. Hon vet heller inte vem eller vilka som drogat henne.

Har du några varningens ord du vill säga till unga flickor på krogen?

– Jag har ingenting att säga till tjejer. Jag har däremot något att säga alla de killar som droger ned tjejer på krogen – F*ck you!

LÄS OCKSÅ: Kissie blev drogad tre gånger – av samma kille: ”Ni kan ju tänka er själva vad som hände…”

SENASTE NYTT!