LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sanningen bakom Lill-Pers avhopp i Farmen – nu kommer det fram

15 jan, 2024 
Linn Seipel
lill per
Per ”Lill-Per” Eriksson valde i kvällens avsnitt att lämna Farmen.
I en ny intervju med Hänt talar han ut om situationerna som ledde till hans beslut.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här bryter alla Farmen-deltagare ihop – tårarna sprutarBrand logo
Här bryter alla Farmen-deltagare ihop – tårarna sprutar

Den 17:e säsongen av Farmen håller på för fullt och varje program är fullspäckat med spännande utmaningar för deltagarna.

Under kvällens avsnitt bestämmer sig dock en utav dem för att åka hem. Det är Per ”Lill-Per” Eriksson, som trots att han precis blivit storbonde – väljer att lämna tävlingen.

– Jag tycker att det var skönt att vakna upp som storbonde idag. Jag har haft en ganska tuff vecka, men jag tyckte i alla fall att det var skönt att veta att jag var storbonde. Det var ändå glädjande, säger Per inledningsvis i programmet.

Kort därefter ser man dock hur han samlar gruppen och berättar om sitt beslut.

– Det är så här att jag kommer att lämna. Dels för att jag inte riktigt pallar det. Psykiskt. Men jag vill tacka för en jättefin vecka, förklarar Per för sitt gäng samtidigt som tårarna vattnas i ögonen.

per berättar för gruppen i farmen

Därför valde Per ”Lill-Per” Eriksson att lämna Farmen

När Hänt når honom utvecklar han sitt svar.

– Jag valde att avbryta min medverkan i Farmen för att det för mig blev en stor utmaning vad gäller det psykiska. Det är hårt mentalt att vara med på programmet. Hälsan går först! Och den psykiska hälsan måste alltid få plats. Jag tycker inte om när vuxna människor inte kan respektera varandra, berättar Per.

Annons

– Men det är klart att man känner sig exkluderad när alla andra går upp och lägger sig i rummet och jag är kvar, sade han om det i en tidigare intervju med Hänt och fortsatte:

– Jag kände inte direkt att jag blev triggad av mina tidigare erfarenheter av mobbning, men det klart att man kände sig exkluderad. Känslan av att folk pratar om en, det triggades ju, men det är svårt att undkomma. Jag blev mest bara ledsen för att jag inte fick sova i mitt egna rum.

Farmen-Per: ”Inget intresse av att lära känna mig”

Ångrar du att du ställde upp i Farmen?

– Jag brukar inte tro på att ångra saker, det enda jag kanske ångrar är att jag inte satte ner foten och var mer mig själv och sa ifrån när jag tyckte att något var fel.

Någon du kom extra bra eller extra dåligt överens med?

– Jag kom nära Dessan, Martina, Cornelia, Ronja men också med Stor-Per, Anna, Magnus! Chico med såklart. Det är vänner och fina personer som stöttade mig under min tid på farmen. De ”andra laget” hängde inte jag mycket mer på det sättet och kom därför inte dom nära. Är ganska olik dom och dom hade inget intresse av att lära känna mig heller.

Var det något ytterligare som hände – som man inte fick se i tv?

– Nej inget som man inte fick se på tv!

FOTO: TV4

Annons