LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Därför är Farmen-Cornelia blå runt ögat: ”Får inte ha solglasögon”

14 jan, 2024 
Linn Seipel
Jennifer Iversen
cornelia gyllborgs blåmärke i farmen
Cornelia Gyllborg är en av deltagarna i årets Farmen.
Många tittare har undrar varför hon är blå runt ögat – här är orsaken!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Könsbråk i Farmen – här urartar diskussionenBrand logo
Könsbråk i Farmen – här urartar diskussionen

Årets Farmen-säsong är i full gång och har redan bjudit på underhållning och dramatik. Programmet går ut på att leva som förr, och ta hand om en gård så som det var på 1800-talet. En av årets medverkande är studenten Cornelia Gyllborg, 28, från Stockholm.

Det är inte första gången Cornelia syns i tv. År 2016 tävlade hon nämligen i dokusåpan Paradise Hotel, men det var inget för henne. Bättre kände hon inför sin medverkan i Farmen.

Cornelia Gyllborg om skillnaden på Paradise hotel och Farmen

”Egentligen var Paradise hotel aldrig ett program för mig. Jag har aldrig varit speciellt mycket för den typ av drama och upplevdes som ganska tråkig, vilket jag förstår. Jag har alltid velat göra något som Farmen eftersom jag älskar utmaningar. Så när de ringde mig från farmen kändes det rätt att hoppa på det. Jag älskar djur och sociala experiment, att bo med människor man aldrig skulle träffat annars och att tävla”, har hon tidigare skrivit i ett meddelande till Hänt.

Annons

Men även inspelningen av Farmen har varit kämpigt, berättar nu Cornelia.

– Det var en tuff sommar, det regnade jättemycket. Nu första veckan har det sett soligt och härligt ut men det är tufft. Det finns ingen värme, det finns ingen el. Man kommer in efter att ha jobbat ute i regn hela dagen och så är man blöt men man har ingenting att byta om till, säger hon i en ny intervju med Hänt.

Cornelia Gyllborg om blåmärket vid ögat – hade gjort botox

Något många tittare har visat sig undra över rörande Cornelia efter de senaste avsnitten är hennes blåmärke vid ögat. Varför hon också i Hänts intervju förklarar vad det är som orsakat det.

– Jag hade gjort botox precis innan jag hade gått in och sen så hade jag råkat äta något sådant här blodförtunnande Ipren eller någonting. Så då vart det ett, ja... Blåmärke. Som blir värre, säger Cornelia och skrattar. Hon fortsätter sedan berätta:

– Det tar tid för det att försvinna i alla fall. Dålig tajming, man fick ju inte ha smink heller liksom.

Annons

Var det planerat att göra botox precis innan?

– Alltså, jag fick ju veta så sent att jag skulle vara med i Farmen. Jag var i Frankrike när de ringde mig. Då säger dem att ”vi börjar spela in om två veckor”, eller om det var tre veckor. Så då satte jag mig på ett flyg hem och sen så tänkte jag att ”jag vill göra lite botox”. Så dagen innan jag åkte gjorde jag botox.

Är det första gången du gjort botox?

– Nej jag har gjort fillers och botox och sådant. Jag får ju sådan jävla huvudvärk om jag inte gör botox. För jag trycker ihop ögonen och kisar och rynkar pannan och sådant där. Framförallt om jag är i solen, förklarar Cornelia och fortsätter:

– Och jag vet att man inte får ha solglasögonen heller i Farmen. Så då kände jag direkt att nu gäller det. Om inte jag ska ha huvudvärk hela sommaren. Men jag såg att det var många på Flashback som undrade om jag hade blivit slagen.

FOTO: TV4, Hänt/Jennifer Iversen

Annons