TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Farmen-deltagaren utökar familjen – stora lyckan: ”Bebis”

12 mar, 2024 
Glädjen är total för en av årets Farmen-deltagare.
Nu väntar de tillökning i familjen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmen-Jennifer slår tillbaka efter tittarnas kritik: ”Ät mitt bajs”Brand logo
Farmen-Jennifer slår tillbaka efter tittarnas kritik: ”Ät mitt bajs”

Farmen är inne på finalvecka och den här säsongen går till historien på många sätt och vis. Vi har fått se alla möjliga olika taktiker och tillvägagångssätt för att ta sig så långt som möjligt i tävlingen.

Men vi har dessvärre också fått se skador och krämpor. Martina Fransson, 38, fick åka in till sjukhus efter magbesvär och Desiree "Dessan" Sjögren, 49.

I Martinas fall blev det tyvärr ett tråkigt utfall. Hennes magbesvär blev inte bättre tillräckligt snabbt och det slutade med att hon stoppades från att komma tillbaka till Farmen.

Farmen-Martina får tillökning i familjen: ”Otroligt mysigt”

När det kommer till privatlivet lever Martina familjelivet med de två barnen Isac, 13, och Tilde, 7. De har även fått upp ögonen för katter, efter Martinas medverkan i Farmen.

Annons

Nu berättar hon för Hänt om den otroliga lyckan.

”Direkt efter Farmen skaffade jag mig två syskon-katter, det är så otroligt mysigt att ha killarna, de är så härliga och ger oss i familjen så mycket glädje.”, skriver Martina och fortsätter:

”Så nu väntar vi tillökning i familjen och det är en till kattunge som kommer framöver här, vi känner att vi vill ha en tjej kattunge också. De är som mina bebisar..”

MARTINAS KATT
Martinas katt.FOTO: PRIVAT

Det händer i Finalveckan – deltagarna återvänder

Nu är det finalvecka i Farmen och under veckan som går ska deltagarna både fixa uppdragen och framför allt förbereda sig för finalen. De får även besök av sina anhöriga för att få upp motivationen lite extra.

I finalen på söndag kommer de utslagna deltagarna att återvända till Tinget för att åskåda den otroliga finalen som kommer göras upp mellan två deltagare.

FARMEN 2024
Kräftskiva i kvällens avsnitt!FOTO: TV4

FOTO: TV4

Annons