LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Farmen-Martina stoppades helt mot sin vilja: ”Fick inte komma tillbaka”

15 feb, 2024 
Angelica Hedlund
Linn Seipel
Martina fick inte komma tillbaka till Farmen efter sitt dygn på sjukhuset.
Nu berättar Wincent för Hänt vad det beror på.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmen-Tim Mäklin avslöjar om deltagarna hade sex – kondomer försvannBrand logo
Farmen-Tim Mäklin avslöjar om deltagarna hade sex – kondomer försvann

I tisdagens avsnitt tvingades Martina Fransson, 37, lämna Farmen och åka in akut till sjukhus för sina magsmärtor.

– Hygienen där är ju inte hundra. Det är ju inte som hemma, jag är väldigt renlig av mig hemma så det är ju inte alls samma. Så det tog stopp, jag kunde inte äta någonting. Sedan fick jag något pulver och några tabletter av produktionen men de funkade inte så då tyckte de att det kanske är bra att kolla upp, sa Martina till Hänt och fortsatte:

– Någon slags bakterie var det ju, och sen var det ju att jag hade vätskebrist. Jag låg ju på sjukhus i nästan ett dygn sen med dropp.

Martina tvingas lämna Farmen – här är anledningen

När Martina åkte iväg i bilen var farmarna helt förtvivlade. Martina var en sådan glädjespridare och det märktes direkt att hon hade lämnat. Alla hoppades på att hon skulle komma tillbaka.

Annons

Men så blev det inte.

– Sen när man har varit borta mer än ett dygn så får man då inte komma tillbaka, de har väl det som en regel. Sedan sa ju läkaren också att jag förstås får göra som jag vill, men han tyckte nog att jag borde ta hälsan före, berättar hon för Hänt och fortsätter:

– Jag var nog dålig i alla fall en vecka. Men så är det ju ibland. Hälsan går före, men när jag ser det på tv så känner jag verkligen åååh. Jag hade nog tagit mig till finalen annars, jag tror verkligen det.

Sanningen om läkarbesöken i Farmen – här är regeln

Uppenbarligen så lyssnade Martina på läkarens råd och valde att avsluta sin Farmen-resa. Men även om Martina hade velat komma tillbaka till Farmen så hade det dessvärre varit kört.

– Det finns ju en regel att om man är borta mer än 24 timmar så är man ute. Men man kan ju få söka tandvård eller läkarvård eller någon sån hjälp, det hjälper vi dem ju med. Oftast går det ju att fixa på ett par timmar om det är någonting, säger mentorn Wincent till Hänt.

Annons

Tidigare i säsongen har vi fått se Yorgo "Jojje" Kulis ha tandvärk. Han gick aldrig till tandläkaren och kollade upp sin värk, men det var något han valde själv.

– Ja, han var erbjuden det (att gå till tandläkaren). Men han valde ju att tacka nej till det och åka hem istället, säger Wincent och fortsätter:

– Alltså de erbjuds ju givetvis advekvat vård, det är inte så att man kommer med hovslagartången och drar ut en tand. Utan de erbjuds ju riktig vård.

Wincent har även gjort en annan upptäckt när det gäller alla dessa avhopp.

– En sak som är återkommande i alla säsonger är att nästan alla som hoppar av ångrar sig ju. Jag ska inte säga att alla gör det, men nästan alla, säger han till Hänt.

FOTO: TV4

Annons