TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Farmen-Martina akut till sjukhus – berättar vad som hände

13 feb, 2024 
Linn Seipel
farmen martina sjuk
Under kvällens avsnitt av Farmen så tvingas Martina Fransson lämna gården för att söka vård.
Nu berättar hon för Hänt vad som hände – egentligen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmen-quiz – hur många rätt får Desirée Nilsson och Cornelia Gyllborg?Brand logo
Farmen-quiz – hur många rätt får Desirée Nilsson och Cornelia Gyllborg?

När moderna människor flyttar in på en självförsörjande gård är risken stort att de hamnar i många spännande situationer. Så är fallet även i årets säsong av Farmen. Utöver kärleksdrama, konflikter, regelbrott har det också inträffat en del incidenter. Redan i första avsnittet råkade stora delar av gänget äta kattsand, och förra veckan stod det klart att flera deltagare av misstag fått i sig kattbajs och kattkiss.

Någon som vet att hygienen på gården inte är hundra är Martina Fransson, 37. Under tisdagens avsnitt framgår det nämligen att hon blivit sjuk. I programmet får man dock inga detaljer kring vad som har hänt. När Hänt når Martina berättar hon om den besvärliga situationen.

– De säger att det var ett dygn, men jag låg ju där säkert två dygn i sängen. Jag fick ju springa på dasset är det ju då, toalett fanns ju inte, hela tiden. Det var skitjobbigt.

Annons

Farmen-Martina: Därför tvingades jag till sjukhus

Kräktes du?

– Det kom det andra hållet, skrattar Martina och fortsätter berätta:

– Hygienen där är ju inte hundra. Det är ju inte som hemma, jag väldigt renlig av mig hemma så det är ju inte alls samma. Så det tog stopp, jag kunde inte äta någonting. Sedan fick jag något pulver och några tabletter av produktionen men de funkade inte så då tyckte de att det kanske är bra att kolla upp.

Blev du magsjuk alltså?

– Någon slags bakterie var det ju, och sen var det ju att jag hade vätskebrist. Jag låg ju på sjukhus i nästan ett dygn sen med dropp.

Farmen-produktionens strikta regler – fick inte ringa hem

För att säkerställa att Martina inte avvek från Farmens regelverk, så följde produktionen med henne – och säkerställde att hon inte använde tv eller mobil under sjukhusvistelsen.

– Även klockan tog de ned. Så jag kunde inte kontakta dem hemma eller någonting.

Martina fortsätter:

– Sedan tog de massa prover och la in dropp. Jag var helt slut. Det var som att någon hade tagit all min energi, och jag som alltid är så positiv och glad. Det var fruktansvärt.

FOTO: TV4

Annons