LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Farmen-Martinas skönhetsoperation – nu visar hon upp ingreppet

05 feb, 2024 
Farmen-Martina har gjort ett skönhetsingrepp!
Nu berättar hon varför.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmen-Tim Mäklin avslöjar om deltagarna hade sex – kondomer försvannBrand logo
Farmen-Tim Mäklin avslöjar om deltagarna hade sex – kondomer försvann

En person som gjort starkt avtryck på tv-tittarna är Martina Fransson, 37. Hon har kommit in väldigt bra i gruppen och har inte bara befunnit sig på Farmen utan även tillbringat en vecka på Torpet och lärt känna torparna där.

Nu har Martina gjort ett skönhetsingrepp, berättar hon för Hänt.

Farmen-Martina om skönhetsingreppet

I ett meddelande till Hänt berättar hon om näsoperationen.

”Igår gjorde jag en näsoperation som jag velat göra länge nu äntligen hade jag modet. Tar bort gipset på torsdag.”, skriver hon.

Martina berättar för Hänt varför hon valde att göra det här skönhetsingreppet.

”Jag har velat göra det i cirka 10 år men folk har sagt "det behöver du inte Martina, du är fin som du är" osv. Men jag har haft svårt att hitta glasögon för måste alltid köpa med sånna där pluttar, alltså näs vingar för att glasögonen inte ska sitta snett. Och sen i profil har det liksom varit en knöl och ett hjul däck på mitten av näsan haha.. Nä men operationen gjorde jag enbart för min egna skull och jag är så spänd på slut-resultatet.”

Farmen-Martina om måendet efter operationen

Martina berättar att operationen gick som på räls och även nu efteråt mår hon bra.

Annons

”Jag valde Katja som plastikkirurg för hon är så gullig och extremt duktig så jag kände nu tutar vi och kör. Jag har inte ont, har faktiskt inte behövt använda starka värktabletter, har klarat mig på Alvedon men jag har haft väldigt svårt att andas genom näsan vilket är jobbigt. Men det är inte så konstigt när operationen är gjort inifrån med speciell teknik.”

Slutresultatet är svårt att säga i nuläget. Men på torsdag får Martina ta bort gipset och om ett år ska man kunna se slutresultatet.

”Gipset tas bort i slutet på veckan men näsan kommer fortfarande vara svullen en tid framöver och slutresultatet ser man om cirka ett år.”, förklarar hon.

MARTINA FRANSSON
FOTO: PRIVAT

FOTO: TV4, Privat

Annons