TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Farmen-Ronjas beteende klipptes bort helt – nu avslöjar Levin allt

29 feb, 2024 
Farmen-Levin och Ronja
Levin Larsson får ett kyligt bemötande när han kliver in i Farmen 2024.
För Hänt avslöjar han en konversation med Ronja Lindholm som TV4 valde att klippa bort helt.
– Utanförkänslan fanns där, säger Levin.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmen-Jennifer om sexet i Farmen: ”Lyxrunk”Brand logo
Farmen-Jennifer om sexet i Farmen: ”Lyxrunk”

Farmen 2024 är i full gång och nu är det inte lång tid kvar tills vi vet vem som tar hem segern! Just nu verkar det som att charterbåtskapten Per Renström, 56, är favoriten hos tittarna men det är ju faktiskt inte de som bestämmer vinnaren i det här programmet.

Att vara en stark spelare kan snarare vara en nackdel i Farmen. Det är något som Levin Larsson, 33, har fått uppleva.

Levin Larssons kamp i Farmen – talar ut: ”Klickade inte”

Det här är inte första gången som Levin är med i dokusåpan. Den här gången fick han starta på Torpet, för att sedan tävla sig in i huvudprogrammet. Nu har han fått göra entré i Farmen men det blev inte direkt ett varmt mottagande.

– Det som inte syns är att jag hade en väldigt tråkig vecka. Jag klickade inte så bra med det gänget och de gjorde inte sitt bästa för att få med mig i gruppen. Fredrik var den enda jag hade så jag hängde med honom och sedan höll jag mig för mig själv egentligen.

Annons

Levin valde att hålla sig på sin egen kant när han märkte av detta.

– De var inte så välkomnande faktiskt, jag blev inte så inkluderad. Då gick jag och plockade ut och plockade svamp och lingon.

Scenen med Ronja och Levin klipptes bort i Farmen 2024

För Hänt förklarar Levin att Fredrik Trygg Kummertz, 34, var en av få personer som var snäll mot honom och därför ville han inte vara med på skitsnacket om honom.

– De snackade så mycket skit om Freddan. Cornelia och Dessan hade varit sjuka och då var det ett jävla gullande men när Freddan var sjuk så var det ingen som brydde sig.

Fredrik var dock inte den enda som var vänlig mot Levin under inspelningen. Även Ronja Lindholm, 25, visade honom värme när hon märkte att allt inte stod rätt till. Det här valde TV4 dock att klippa bort helt.

– Utanförkänslan fanns där. Ronja var den enda, henne klickade jag bra med. Jag vet inte varför det inte kom med men hon kom fram till mig en dag den här veckan och frågade ”känner du dig utanför?” för hon såg och märkte det, säger Levin Larsson till Hänt och fortsätter:

– Då sa jag att jag gjorde det men att det inte var någon fara. Då sa hon ”säg till om du mår dåligt”. Hon var den i det gänget som var snäll och omtänksam, all credd till Ronja.

FOTO: TV4

Annons