LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lögnen bakom Desirées avhopp i Farmen: ”Produktionen ville ha drama”

18 jan, 2024 
I Farmen väljer deltagaren Desirée att lämna.
Till Hänt avslöjar hon nu den riktiga sanningen bakom beslutet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmen-Desirée om relationen till Tim – är det någon romans?Brand logo
Farmen-Desirée om relationen till Tim – är det någon romans?

I det senaste avsnittet fick vi se när deltagaren Desirée Nilsson självmant väljer att lämna. I programmet säger hon att det är pågrund av hennes hälsa, men till Hänt kan hon avslöja att det faktiskt var annat som avgjorde beslutet.

Därför lämnade Desirée Farmen egentligen

Det var en specifik händelse med en annan deltagare som ledde fram till avhoppet, en händelse som inte visas i programmet.

– Det som egentligen gjorde att jag inte kämpade vidare med min sjukdom var att jag tappade droppen när Desirée (Desirée Sjögren) kom och skällde ut mig, säger hon och fortsätter:

Annons

– Jag stod och målade hönshuset men sen kom hon och skällde ut mig, och då drog jag direkt. Jag bara släppte penseln och sa att jag skiter i det här.

Desirée menar att utskällningen fick henne att direkt vilja lämna Farmen. Hon beskriver det som sista droppen då hon redan hade känt sig mobbad och utfryst under en lång period.

– Jag kände bara att pallar inte med det här, det var så mycket drama som inte syns på tv, helt ärligt knäckte det mig.

Desirée om produktionens mörkande – fick inte säga sanningen

Varför sa du att du lämnade pågrund av din hälsa?

– Jag var tvungen att trycka mycket mer på sjukdomen för att produktionen ville det.

I programmet får tittarna se att gruppen delas upp i två, men Desirée menar att det hela är fel klippt och inte visar upp sanningen.

Annons

– Det var en massa saker som hände bakom kamerorna, de kom och skällde ut oss, de snackade skit om oss och jag var neutral hela tiden. Jag ville inte sitta och bråka. Jag har blivit mobbad hela min uppväxt, och sen blev jag utfryst i farmen.

Farmen-Desirée medicinerades under inspelningarna

Fick du någon stöttning av produktionen?

– Jag tog inte upp det så mycket med de, för vad ska de göra? De tyckte att det var bra, kul liksom när det är drama. Mycket av det som hände var när produktionen inte var där. Produktionen var där typ 3-4 timmar om dagen. De har klippt bort hälften av det som hände.

Vid ett tillfälle blev det så pass jobbigt att Desirée även fick medicineras.

– Jag fick ut mina ångesttabletter som är ganska starka, för det blev så jobbigt. Det var typ fyra dagar innan jag åkte. Jag tar nästan aldrig de, bara i nödfall. Jag tyckte det kändes så jobbigt.

FOTO: TV4Play

Annons