LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kändisparens enormt dramatiska uppbrott – otrohet och bråk om pengar

27 maj, 2024 
Magdalena Graaf
En av dem upptäckte otroheten genom en sms-konversation – en annan avslöjade makens affär i sociala medier.
Här är några av kändis-Sveriges mest dramatiska uppbrott!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför är Robinson-Olivia Lindegren en värdig vinnareBrand logo
Därför är Robinson-Olivia Lindegren en värdig vinnare

Flickvännen blev gravid när Casper Janebrink var gift

Casper Janebrink
Casper Janebrink och ex-frun Helena.Karin Törnblom/TT

De höll ihop i över 20 år, sedan var kärlekssagan över för Casper Janebrink, 54, och Helena Janebrinks, 46, del. De gick ut med nyheten gemensamt genom ett inlägg på Instagram och i detta verkade det som att de skilts år som vänner. Men sanningen visade sig snart vara en annan.

Casper hade nämligen inlett en relation med mäklaren Therese Andersson, 34, innan äktenskapet var över. Strax efter att nyheten om skilsmässan blev känd avslöjade Arvingarna-sångaren att han och nya flickvännen väntade barn.

Annons
Therese Andersson
Flickvännen Therese och Casper.Tommy Holl/TT

– Det känns som att jag fått en kniv i hjärtat. Det är klart att det gör ont, det är klart att det skär i hjärtat. Självklart känner jag en stor tomhet och besvikelse, har Helena sagt till Hänt om skilsmässan.

Filip Larsson lämnade Magdalena Graaf för en annan kvinna

Filip Larsson och Magdalena Graaf
Magdalena Graaf och exet Filip Larsson.Karin Törnblom/TT

När Magdalena Graaf, 48, berättade att hon och Filip Larsson, 50, skulle separera efter tio år ihop förklarade hon att de skulle vara ”vänner för evigt” ändå. Men även i det här fallet visade det sig senare att det fanns en annan kvinna med i bilden, vilket Magdalena avslöjade i en intervju med Amelia.

Annons

– Jag upptäckte att Filip sms:ade väldigt mycket med någon som hette Åke. Det visade sig att Åke var en kvinna och nu lever de tillsammans.

Idag lever Filip med sin hustru Ivana Obradovic, 33, och de blev nyligen föräldrar till en liten knodd!

Pernilla Wahlgren blev bedragen av Joachim Lennholm

Pernilla Wahlgren och Joachim Lennholm
Pernilla Wahlgren och ex-pojkvännen Joachim Lennholm.Lasse Allard/Aftonbladet/TT

Även Pernilla Wahlgren, 56, vet hur det känns att bli lämnad för någon annan. Det var fallet när hon och polisen Joachim Lennholm, 51, separerade. Han valde att göra slut 2008 efter att ha träffat en ny kvinna.

Annons

– När jag frågat om han träffat någon annan har han sagt att jag är paranoid, men som kvinna känner man på sig det och jag hade ju rätt, har hon tidigare sagt till Mama.

Det här tog såklart enormt hårt på Pernilla. Men hon lyckades ta sig igenom uppbrottet tack vare fina vänner och familjemedlemmar.

Pernilla Wahlgren och Joachim Lennholm
Det forna kärleksparet ihop med gemensamma sonen Theo.ROBBAN ANDERSSON / XP / TT

– Jag har blivit otroligt sviken. När jag inte kunde hantera den sorgen kunde jag inte sova. Jag var rädd för att gå och lägga mig. Jag grät hela tiden. Till slut orkade man inte gråta mer, har hon sagt i sin podcast.

Annons

Lena PH avslöjade Per Holknekts otrohet offentligt

Ingen har väl glömt att Lena Philipsson, 58, och Odd Molly-grundaren Per Holknekt, 64, har varit gifta. Någon som inte minns det speciellt bra dock är Per själv. Han menar att han har bearbetat sina uppbrott så mycket att han aldrig tänker på dem längre.

– Jag kan se dem på tv ibland och tänka: ”Va, har jag varit ihop med dem?” Jag minns det knappt!

Lena PH och Per Holknekt
Lena PH och exet Per Holknekt.CHRISTIAN ÖRNBERG / XP / TT

Det här uppbrottet var allt ifrån odramatiskt. Lena valde nämligen att skriva att Per varit otrogen mot henne i ett inlägg på Facebook. 2012 var skilsmässan ett faktum och i sin show Jag är ingen älskling fick ex-maken en rejäl känga när hon sjöng:

Annons

– Per var en dålig affär, en kass miljonär.

Loredana vill slå sönder Björn Borgs bollar

Loredana och Björn Borg
Loredana och Björn Borg när de var gifta.Björn Borg,Loredana Bertè,Loredana Carmela Rosaria Bertè

Artisten Loredana Bertè, 73, gifte sig med Björn Borg, 67, 1989. När han gifte om dig med Patricia Borg, 54, 1993 polisanmälde Loredana sin ex-make för månggifte då deras skilsmässa ännu inte gått igenom.

Men dramat tar inte slut där. Så sent som i våras erkände artisten att hon ännu inte har släppt Björn. Hon ställde upp i den italienska versionen av Melodifestivalen med syftet att hämnas på honom!

Annons
Loredana
Loredana vill hämnas!Iolanda Pompilio/TSCK/LiveMedia / ipa-agency.net

– Då kommer jag att reta upp min ex-man. Jag ska få en trevlig revansch, sa hon i tv enligt Corriere dello sport. och fortsatte sedan:

– Jag ska vinna Sanremo, sen slår jag sönder hans (Björn Borgs) bollar.

Gynnings kris efter separationen från barnens pappa

Carolina Gynning och Alexander Lydecker
Carolina Gynning och Alexander Lydecker på event.Karin Törnblom/TT

2018 meddelade Carolina Gynning, 45, att hon och döttrarnas pappa, Alexander Lydecker valt att göra slut. Separationen kom att bli en av de tuffaste perioderna i konstnärens liv.

Annons

– Efter att jag separerade från barnens pappa mådde jag jättedåligt. Allt jag ville var att ligga på soffan och gråta, har hon sagt i sin podcast.

Carolina Gynning och Alexander Lydecker
Carolina Gynning med döttrarna och exet 2016.Karin Törnblom/TT

Med hjälp av träning och terapi lyckades Carolina ta sig vidare i livet. Varför de gick skilda vägar har hon inte avslöjat men i efterhand har hon insett att det var ett bra beslut trots allt.

– Jag och mitt ex passade inte så bra ihop. Så vi har fått det mycket bättre nu med våra nya respektive.

Skilsmässan kostade Rickard Olsson flera miljoner kronor

Det gick fort fram för Rickard Olsson, 57, och Giséle Essé Olsson, 47. De träffades 2019 och gifte sig bara några månader senare. Med facit i hand kanske det var lite väl snabbt eftersom äktenskapet slutade i skilsmässa hösten 2022.

Annons

Varför skar det sig mellan Rickard och Giséle? Jo, de lyckades inte komma överens om hur de skulle göra med huset i Nacka strax utanför Stockholm. Bingolotto-profilen har bott där sedan 1998 men eftersom han skänkte halva villan till frun när de gifte sig ville hon inte gå lottlöst.

Rickard Olsson och ex-frun
Karin Törnblom/TT

Den infekterade konflikten slutade med att Rickard helt enkelt fick köpa ut ex-frun för flera miljoner kronor. Skilsmässan kostade honom dyrt alltså!

– Nu säger jag som kungen, nu vänder vi blad, sa Rickard till Aftonbladet då.

Annons

I samma veva berättade Giséle för Hänt att hon var rejält less på att ex-maken beklagade sig över detta, då det var hans beslut att skriva över halva huset på henne.

”Han är 56 år, tänk innan du handlar!”, sa Giséle.

Eric Saade bröt förlovningen dagar innan bröllopet

Eric Saade och Nicole
Eric Saade och Nicole Falciani.Karin Törnblom/TT

När Eric Saade, 33, valde att avsluta relationen med Nicole Falciani, 27, bara dagar innan de hade planerat att gifta sig blev hon såklart väldigt sårad. De här känslorna fick inte bara hennes nära och kära bevittna – utan hela svenska folket. Nicole valde nämligen att skicka flera kängor till exet i intervjuer och sociala medier långt efter att de brutit förlovningen.

Annons

– Han är ett svin, har Nicole Falciani sagt i en intervju på Youtube.

På Instagram har hon förklarat att uppbrottet ”kom från ingenstans”.

”Han sa att han inte gillade min personlighet. Vilket han kom fram precis när vi skulle ha gift oss, efter att han har valt att fria och efter att vi varit ihop i fem år”.

Hanna Schönberg och Eric Saade
Eric Saade och hans nuvarande flickvän Hanna Schönberg.Karin Törnblom/TT

Eric Saade har valt en annan väg och varit väldigt tyst om uppbrottet. 2021 valde han dock att uttala sig om exet och alla hennes kängor i Framgångspodden.

– Jag har valt att inte prata av respekt. Hon har valt att prata, sa han då.

FOTO: TT

Annons