magdalena graaf

Magdalena Graaf bryter tystnaden om Filips bebislycka – efter sveket

Magdalena Graaf och Filip Larsson.

Magdalena Graaf har ett stormigt kärleksliv i bagaget.
Nyligen avslöjade den före detta fästmannen Filip Larsson att han och hustrun väntar barn på Instagram.
Nu bryter Magdalena tystnaden om lyckan.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Systrarna Graaf om kärlekslivet: ”Ny...”
0:30

Efter reklamen: Systrarna Graaf om kärlekslivet: ”Ny...”

(0:30)

Slå på ljud

Magdalena Graaf, 47, har varit känd för hela svenska folket under majoriteten av sitt vuxna liv. Vi känner henne som en framgångsrik sångerska, utvikningsmodell och ett liv som känd fotbollsfru till landslagsmålvakten Magnus Hedman. Under de senaste 20 åren har Magdalena stått i rampljuset både genom sitt offentliga och privata liv. Inte minst har hennes kärleksliv stått i fokus.

I november 2022 kom nyheten att Magdalena och fästmannen Louie Marti, 44, gått skilda vägar. Paret träffades våren 2021 och de förlovade sig strax därefter men något bröllop blev aldrig av. Ett och ett halvt år i in relationen bekräftade paret att de gjort slut men att de fortfarande var mycket goda vänner.

Magdalena Graafs stormiga kärleksliv

Magdalena har som bekant en brokig historia av relationer bakom sig. Hennes första man misshandlade henne till den grad att hon var tvungen att fly från honom med deras gemensamma son. Magdalena sökte skydd hos en kvinnojour och levde i en period under skydd.

År 1999 gifte hon sig med fotbollsspelaren Magnus Hedman och tillsammans har de två barn. Paret gick skilda vägar 2006 vilket föranledde en stormig publik skilsmässa.

2010 träffade Magdalena bilhandlaren Filip Larsson. Tillsammans har de två barn. Paret gick skilda vägar efter cirka 10 år tillsammans, bara månader innan det planerade bröllopet. Magdalena gick senare ut med att hon kom på Filip med att sms:a med en annan kvinna och att det ska ha varit en anledning till att paret skiljdes åt.

– Jag upptäckte att Filip sms:ade väldigt mycket med någon som hette Åke. Det visade sig att Åke var en kvinna och nu lever de tillsammans, har Magdalena tidigare sagt i en intervju med Amelia 2021

Magdalena Graaf bryter tystnaden om ex:et Filips lycka

Magdalena och Filip har barnen Louie och Charlie tillsammans, och verkar ha en god relation till varandra trots det som hände.

Filip lever idag tillsammans med hustrun Ivana Obradovic, 32, och nyligen avslöjade de att familjen nu ska utökas. Ivana publicerar en video från ultraljudet på sin Instagram som bekräftar lyckan.

"Här ligger våran minimänniska och den nya världsmedborgaren som svärmor Carin säger och snuttar på tummen. Lyckan är total och vi längtar galet mycket till sommaren nu.", skriver Ivana under bilden.

Filip delar även inlägget på sin story och skriver samma text.

FOTO: Skärmdump från Filip Larssons Instagram

Ivana kan även bekräfta familjelyckan, till Hänt förmedlar hon sin lycka för tillökningen i familjen.

"Tack så mycket! Det känns helt fantastiskt, vi är jätteglada!", skriver hon.

När Hänt når Magdalena och frågar om Filips familjelycka uttrycker hon stor glädje för beskedet, trots att hon inte fått reda på det innan.

"Jaha. Vart såg du det. Det visste jag inte. Gud va kul. Missat helt.", skriver Magdalena i ett privat meddelande till Hänt.

Däremot vill hon inte kommentera kring deras relation idag.

Hänt har sökt Filip Larsson för en kommentar.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, IVARSSON JERKER/Aftonbladet

FRÅN FÖRSTASIDAN