magdalena graaf

Magdalena Graaf och Louie Marti har gjort slut – sanningen om beslutet

Magdalena Graaf och Louie Marti

Magdalena Graaf och Louie Marti har gjort slut.
Det avslöjar Magdalena i ett nytt blogginlägg.
Kärleken tog slut för ett par månader en”, skriver hon.
Magdalena Graaf om Alex Schulman: ”Pirrig”
0:30

Efter reklamen: Magdalena Graaf om Alex Schulman: ”Pirrig”

(0:30)

Slå på ljud

Magdalena Graaf, 47, har varit känd för hela svenska folket under majoriteten av sitt vuxna liv. Vi känner henne som en framgångsrik sångerska, utvikningsmodell och ett liv som känd fotbollsfru till landslagsmålvakten Magnus Hedman. Under de senaste 20 åren har Magdalena stått i rampljuset både genom sitt offentliga och privata liv. Inte minst har hennes kärleksliv stått i fokus.

Magdalena Graafs stormiga kärleksliv

Magdalena har som bekant en brokig historia av relationer bakom sig. Hennes första man misshandlade henne till den grad att hon var tvungen att fly från honom med deras gemensamma son. Magdalena sökte skydd hos en kvinnojour och levde i en period under skydd.

År 1999 gifte hon sig med fotbollsspelaren Magnus Hedman och tillsammans har de två barn. Paret gick skilda vägar 2006 vilket föranledde en stormig publik skilsmässa.

2010 träffade Magdalena bilhandlaren Filip Larsson. Tillsammans har de två barn. Paret gick skilda vägar efter cirka 10 år tillsammans, bara månader innan det planerade bröllopet. Magdalena gick senare ut med att hon kom på Filip med att sms:a med en annan kvinna.

Det var våren 2021 som Magdalena gick ut med att hon träffat kärleken på nytt, i Louie Marti, 44. Bara några månader efter den bekräftade relationen, förlovade de sig på ett kababhak. På senaste har det däremot spekulerats vilt i huruvida paret fortfarande är tillsammans eller inte. Louie syntes allt mindre på Magdalenas sociala medier vilket ledde till ryktet om parets uppbrott.

Förvirring uppstod när Magdalena och Louie sedan syntes på bild tillsammans under lanseringsfesten av Louies t-shirtmärke. Av bilden att döma var paret fortfarande tillsammans och spekulationerna lades på is.

Magdalena Graaf bekräftar uppbrottet

Nu har Magdalena däremot bekräftat hennes följares misstankar – hon och Louie har de facto gått skilda vägar. Genom ett blogginlägg berättar hon om uppbrottet.

”Jag och Louie är världens bästa vänner. Kärleken tog slut för ett par månader sedan. Vi umgås och hänger, men som kompisar”, skriver hon och fortsätter:

”Vi jobbade för mycket, jag har mina barn varannan vecka och Louie bor 1/1.2 timma härifrån. Kärleken rann ut i sanden och blev till vänskap. Vi får se vad framtiden har i sitt sköte.”

Hon avslutar med att hylla Louie.

"Louie är världens bästa! En oerhört omtänksam man. Vi har haft två helt fantastiska år ihop. Livslång vänskap och en bra axel och vän att vända sig till när livet knackar FÖR oss båda"

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN