magdalena graaf

Bilderna bekräftar Louie Marti och Magdalena Graafs relation – efter uppbrottsryktena

Magdalena Graaf och Louie Marti

Efter snart två år tillsammans tror följarna att Magdalena Graaf och Louie Marti har gjort slut. Men nu syns de på bild tillsammans efter uppbrottsryktena.
Magdalena Graafs lyxköp: "Precis köpt en lägenhet"
0:25

Efter reklamen: Magdalena Graafs lyxköp: "Precis köpt en lägenhet"

(0:25)

Slå på ljud

I snart två år har Magdalena Graaf, 47, och Louie Marti, 44, kilat stadigt efter att de hittat varandra under våren 2021. Sedan dess har paret även hunnit förlova sig på ett kebabhak, bara några månader efter att de bekräftat sin relation.

På senaste tiden har paret inte synts tillsammans lika ofta och det har fått parets följare att spekulera om de gjort slut. Men nu syns Magdalena och Louie på bild tillsammans efter uppbrottsryktena.

Följarna tror att Magdalena och Louie har gjort slut

Nyligen flyttade Magdalena från radhuset i Täby till sin nya lägenhet i Djursholm utanför Stockholm. Hon har fixat lite i lägenheten för att det ska kännas mer som hemma och på Instagram efterlyste hon någon som kunde hjälpa henne med inredningen.

”Behöver hjälp med tavlor och lampor. Vilket företag rekommenderar ni? Ryska posten, handyman, rená husband?”, skrev hon då på Instagram.

Det är följare som ställt frågan på Magdalenas Instagram om hon och Louie har gått skilda vägar.

”Vad hände med kärleken?”, skriver en följare.

”Har det tagit slut med Louie?”, frågade en annan.

Och när Hänt når Magdalena svarar hon kryptiskt om sin relationsstatus.

”Han hälsade på här i fredags”, skriver Magdalena i ett meddelande till Hänt.

Men när Hänt frågar om Magdalena och Louie fortfarande är tillsammans väljer hon inte att svara.

Bilden på paret – efter uppbrottsryktena

Nu delar Louie bilder från releasefesten för sitt t-shirtsmärke och bland gästerna syns, Magdalena. Även Magdalena delade en bild från festen och några fina ord om Louie på sin blogg.

”Invigning och release av Louies t-shirtmärke MALA RAZA. Duktig han är Louie! Driven och produktiv. Stolt över honom”, skriver hon på sin blogg.

Av allt att döma på bilderna verkar som att paret inte har gjort slut, utan att de fortfarande är ett par och kilar stadigt.

Foto: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN