LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Nicole Falcianis attack mot Eric Saade – 2 år senare: ”Ett svin”

05 mar, 2022 
ERIC SAADE, NICOLE FALCIANI
Nicole Falciani och Eric Saade bröt förlovningen bara veckor innan bröllopet.
Nu kommer Nicole med nya pikar mot Eric – efter att han dumpade henne för två år sedan.
Annons
Fem snabba med Nicole FalcianiBrand logo
Fem snabba med Nicole Falciani

Nicole Falciani, 24, och Eric Saade, 31, var ett av Sveriges hetaste kändispar under sina fem år ihop. Men bara veckor innan bröllopet bröt Eric förlovningen.

”Ibland blir livet inte alltid som man tänkt sig. Jag och Eric har gått skilda vägar. Detta har tagit otroligt hårt på mig, då det inte var det jag önskade i och med det stundande bröllopet. Som nu inte längre blir av”, skrev Nicole på Instagram då.

Därför tog det slut mellan Nicole Falciani och Eric Saade

Eric och Nicole var tillsammans i fem år och Nicole hade precis haft sin möhippa när förlovningen bröts. Efter det berättade hon om den verkliga anledningen till uppbrottet.

Annons

”Det som hände var kort och gott att han gjorde slut från ingenstans, då han sa att han inte gillade min personlighet. Vilket han kom fram precis när vi skulle ha gift oss, efter att han har valt att fria och efter att vi varit ihop i fem år”, skrev Nicole på sin Instagram story.

Nicole är väldigt öppen mot sina följare på Instagram och nu väljer hon att ha en frågestund igen och frågor om Eric väller in.

”Lyckas man hitta någon att bli kär i efter ett heartbreak?”, undrar en följare.

”Jaaaa det gör man. Någon som är mycket bättre dessutom”, svarar Nicole.

Nicole har en tavla med två apor i sitt vardagsrum. När en följare frågar om den passar tv-profilen på att skicka ännu en känga mot exet Eric.

”Min favorittavla!! Är så glad att jag köpte den efter att mitt ex dumpade mig. Han tyckte den var för dyr, det tyckte inte jag. Bästa Bobo Wallmansson har gjort den!”, skriver Nicole.

ERIC SAADE, NICOLE FALCIANI
Eric och Nicole var tillsammans i fem år

Nicole Falcianis hårda känga till Eric Saade

Men pikarna till exet slutar inte där. I ännu ett svar under frågestunden är Nicole Falciani inte nådig i sitt uttalande om sin före detta fästman.

Annons

”Är du inte rädd för att bli lämnad? Starkt av dig att våga älska igen”, skriver en följare, varpå Nicole svarar:

”Jag har varit livrädd för det och jag är fortfarande rädd, men inte längre livrädd. Om ni förstår vad jag menar. Det ligger liksom alltid i bakhuvudet. Att ingenting är ett löfte och att människor dumpar en precis innan ett bröllop... Så det finns ju aldrig någon säkerhet”, skriver hon och fortsätter:

”Jag har dock gått till psykolog och pratat om det här och jag ska definitivt fortsätta. Jag känner någonstans själv att jag inte kan vara i en relation där jag konstant är rädd för att bli lämnad pga mitt ex var ett svin.”

Nu vill Nicole Falciani en gång för alla lägga Eric Saade bakom sig.

”Det är orättvist mot min nuvarande kille men det är också oerhört påfrestande mentalt för mig. Och mitt ex ska absolut inte få förstöra mer för mig än vad han redan gjort”, avslutar hon.

FOTO: BARDELL ANDREAS/Aftonbladet, Karin Törnblom/TT

Annons