LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Björn Borgs exfru jagar hämnd – träder fram efter alla år: ”Revansch”

12 feb, 2024 
Hedvig Tärnholm
Loredana Berté och Björn Borg
Loredana Bertè kan inte glömma Björn Borg.
Efter 30 år bär hon fortfarande på sår från deras relation och strävar efter hämnd under Eurovison i Malmö.
Annons
Allt om Björn BorgBrand logo
Allt om Björn Borg

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Artisten Loredana Bertè, tidigare gift med Björn Borg har inte lagt det förflutna bakom sig. Med rapp och rättfram stil berättar 73-åriga Bertè om hur hon fortfarande bär på bitterheten från deras turbulenta äktenskap och hur hon önskar ”slå sönder hans bollar” som revansch.

– Mitt livs största misstag var att förälska mig i Björn Borg. Jag gjorde felet att kasta bort sex år av mitt liv och min karriär genom att vara hans hustru, har hon sagt.

Loredana Bertès bitterhet mot Björn Borg

Björn Borg och Loredana Bertè gifte sig 1989 men äktenskapet gick i kras bara 4 år senare. Trots separationen fortsatte dramat mellan ex-makarna och Loredana polisanmälde Björn Borg för månggifte 1993.

Anledningen var att Björn Borg gifte sig med sin nuvarande fru Patricia Borg innan skilsmässan med Berté hade gått igenom.

Det är drygt 30 år sedan Björn och Loredana var ett par, men för henne verkar såren efter relationen fortfarande svida.

Annons

”Sen slår jag sönder hans (Björn Borgs) bollar”

Loredana Bertè är en av deltagarna i Sanremo-festivalen, den italienska versionen av svenska Melodifestivalen. Hennes mål är att vinna för att kunna hämnas sin ex-make.

– Rösta på mig, jag skulle vilja åka till Eurovision eftersom det hålls i Malmö. Då kommer jag att reta upp min exman. Jag ska få en trevlig revansch, sa hon under festivalen enligt Corriere dello sport.

– Jag ska vinna Sanremo, sen slår jag sönder hans (Björn Borgs) bollar, fortsatte Bertè.

Björn Borg haft gift sig tre gånger och utöver Loredana Bertè och nuvarande frun Patricia Borg, var han i början av sin framgångsrika karriär gift med Mariana Simionescu.

Annons