BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Casper Janebrink har blivit pappa för tredje gången – avslöjar könet

25 sep, 2022 
Casper Janebrink och Therese Andersson
Casper Janebrink och Therese Andersson har fått sin bebis!
Det var kort efter skilsmässan från Helena Janebrink som nyheten kom att han skulle bli pappa för tredje gången.
Denna gången med hans nya flickvän.
Annons
Casper Janebrink har blivit pappa för tredje gångenBrand logo
Casper Janebrink har blivit pappa för tredje gången

Arvingarnas frontfigur Casper Janebrink, 52, och ex-hustrun Helena Janebrink, 44, kom i våras med beskedet att de efter 23 år tillsammans valt att gå skilda vägar.

Under sitt äktenskap fick de två barn – Alice, 19, och Felix, 17.

För Aftonbladet har Casper berättat att han redan ville skilja sig året innan, men beslöt sig för att vänta.

– Det är ju tråkigt att gå isär, men vi hade nog skiljt oss även om jag inte hade träffat någon annan. Jag tog upp det redan förra sommaren. Då ville jag skilja mig, men kände att jag behövde ta det en vända till för att se om jag tänkte rätt. Men efter två eller tre månader kände jag att det inte fungerade. Jag hade redan tagit ett steg för långt, sa Casper till tidningen.

Caspers och flickvännen Thereses gravidlycka – så träffades de

Det var inte långt efter skilsmässobeskedet som ytterligare en nyhet landade – nämligen att Casper funnit kärleken på nytt i Therese Andersson, 33. Dessutom gick paret ut med att de väntar barn tillsammans – sju månader efter skilsmässan är nämligen deras tillskott beräknat att komma till världen!

Annons

Casper har tidigare berättat att paret träffade varandra på gymmet där de bor, de började prata med varandra och där började kärlekssagan.

– Det var där vi sågs och började prata med varandra. Therese är en glad, positiv och utåtriktad tjej. Det var det jag fastnade för. Vi tycker om varandra väldigt mycket, säger Casper till Expressen.

Casper och Therese har fått sin bebis – avslöjar könet

Och nu har paret äntligen fått välkomna sin nya familjemedlem till världen och det blev en liten son. När Casper gästar P4 Extra inleder programledaren Erik Blix med några ord som avslöjar Caspers bebislycka.

– Grattis till den lyckliga tilldragelsen. Det kan ha kommit en liten bebis nämligen. En manlig bebis. Men ja vi pratar mer om det strax, säger han.

– Ja nybliven pappa och stolt, säger Casper och fortsätter:

– Torsdags kväll kom den på Borås sjukhus, allting har gått jättebra, mamman mår bra, pojken mår bra och jag mår bra.

Annons

Casper berättar också om hur det känns att ha blivit pappa för tredje gången.

– Det är konstigt att bli pappa på nytt på ett sätt och på ett sätt jätteroligt, alltså fantastiskt att sitta och hålla den här lilla pojken som bara ligger och vilar i min hand och bara wow, får jag vara med om det här igen?, säger Casper.

Casper och Therese har ännu inte bestämt något namn för pojken men de har sina favoriter.

Stort grattis önskar vi på Hänt!

Hänt har sökt Casper för en kommentar.

FOTO: Rickard Werecki/TT/Tommy Holl/TT

Annons