ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Så är Casper Janebrinks relation till 18-åriga dottern Alice – nya bilderna avslöjar

09 jun, 2022 
Alice och Casper Janebrink
Casper Janebrinks dotter Alice Janebrink är 18 år gammal.
I veckan tog hon studenten och Casper var där för att fira med henne.
– Man vill göra kvällen så bra som möjligt och minnesvärd, säger Casper till Hänt.
Annons
Skrattfest när Arvingarna berättar gamla minnen: "Kilten flög upp"Brand logo
Skrattfest när Arvingarna berättar gamla minnen: "Kilten flög upp"

På Alla hjärtans dag tidigare i år avslöjade Casper Janebrink, 52, och Helena Janebrink, 44, att de beslutat att gå skilda vägar efter över 20 år ihop.

Casper och Helena träffades för första gången sommaren 1998 på en restaurang i Göteborg och fyra år senare ringde bröllopsklockorna. Vigseln ägde rum i Partille kyrka i augusti 2002. Tillsammans har Casper och Helena två barn – dottern Alice Janebrink, 18 och sonen Felix Janebrink, 16.

I höst blir Casper dessutom pappa till ytterligare ett barn, då hans nuvarande flickvän Therese Andersson, 33, är gravid.

Annons

Fullspäckade planeringen inför dotterns Alice stora dag

Casper må ge sig in i småbarnslivet om några månader men just nu är fokuset på de äldre barnen. Caspers dotter Alice går nämligen ut gymnasiet denna sommar. Under en intervju med Hänt berättar Casper om tankarna inför den stora dagen.

– Nu tar min äldsta dotter Alice studenten, så det är jätteroligt. Det är mycket planering och sådär. Man får hjälpa till med allt man kan. Det är mycket grejer som ska hittas på, så det är en hel del planering efter helgen här, sen är det fullt ös med förberedelserna. Man vill göra kvällen så bra som möjligt och minnesvärd, säger han och fortsätter:

– Det är roligt, de växer och blir vuxna och det går ganska fort. Så det är häftigt och det är ett steg i den riktningen att de ska våga ta steget ut i stora världen själva, när de tagit studenten.

Vilda festkvällen under Alice Janebrinks studentfirande – avslöjandet om relationen

Nu har den stora dagen varit och på Instagram delade Casper med sig av videoklipp och bilder från dotterns firande.

Annons

Bland annat syntes dottern Alice sjunga Arvingarnas I do på karaoke under sin studentmottagning. Så att pappa och dotter har ett delat musikintresse verkar det inte råda några tvivel om. Stämningen verkade vara på topp och det såg ut att vara en riktig höjdarfest med nära och kära på plats.

Casper Janebrinks story
Casper Janebrinks story
Casper Janebrinks story

Foto: TT/Instagram

Annons