LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla Wahlgren om panikångesten efter exets otrohet: "Jag grät hela tiden"

29 jul, 2015 
AvOla Brising
Pernilla Wahlgrens separationer har varit extremt jobbiga – framför allt då exet Joachim Lennholm bedrog henne med en annan kvinna. "Det tog många år innan jag vågade prata om det", säger hon i sin podcast "Wahlgren & Wistam".
Annons

Pernilla Wahlgren, 47, är ofta privat i podcasten “Wahlgren & Wistam” som hon gör med väninnan Sofia Wistam. I ett avsnitt som sändes för en månad sedan berättar sångerskan som brukar vara glad och sprallig att hon ofta lidit av svår ångest:

– Jag har haft otrolig panikångest och prestationsångest.

Värst har separationerna från hennes ex-män varit:

– Jag har blivit otroligt sviken. När jag inte kunde hantera den sorgen kunde jag inte sova. Jag var rädd för att gå och lägga mig. Jag grät hela tiden. Till slut orkade man inte gråta mer.

Pernilla Wahlgren berättar om sin panikångest i sin podcast. Foto: IBL

Därefter beskriver Pernilla panikångestattackerna hon fick till följd av sveken:

– Sedan har jag fått såna ångestattacker där man hyperventilerar. Det är så jäkla läskigt.

Annons

Polisen Joachim Lennholm, 41, som hon har sonen Theodor, 8, med var otrogen mot Pernilla och lämnade henne 2008. Något hon berättat om i tidningen Mama. I podden beskriver Pernilla nu hur vännerna hjälpte henne igenom den värsta krisen:

– Jag hade aldrig klarat mig utan mina vänner. Det tog mig många år innan jag vågade prata om det. Men jag har kommit ur depressionen och ältandet och skuldtänkandet nu.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons