Eric Saades hårda ord till Nicole Falciani – ärliga anledningen till uppbrottet

26 nov, 2020 
Nicole Falciani och Eric Saade
Foto: TT
Eric Saade bröt plötsligt förlovningen med Nicole Falciani.
Nu berättar infleuncern vad ex-fästmannen gav henne för anledning till den brutala dumpningen.
Annons
Fem snabba med Anna Pankova Täljeblad
Fem snabba med Anna Pankova Täljeblad

Nicole Falciani, 23, och Eric Saade, 30, var mitt i planerandet av sitt romantiska bröllop i Toscana när Eric plötsligt tog beslutet att avsluta relationen. Bara veckor innan hade Nicole haft sin möhippa och nedräkningen för den stora dagen var i full gång.

Stora vändningen efter plötsliga uppbrottet

Det var i maj som Nicole publicerade ett inlägg på Instagram där hon avslöjade den oväntade nyheten om att paret hade gått i sär. Beskedet kom inte bara som en chock för följarna utan även för Nicole själv som inte hade sett några tendenser till att relationen var på väg att nå sitt slut.

Tiden efter uppbrottet kom att bli tung, Nicole publicerade flitigt sina sociala medier om hjärtesorgen och vågade öppet berätta om de känslor hon hade.

Idag är däremot Nicole kär och lycklig igen, sedan i somras har hon nämligen funnit kärleken i Adem Berisha, 29. Däremot är uppbrottet med Eric, fortsatt idag ett ämne som ofta tas upp i Nicoles sociala medier då följarna fortfarande har många frågor.

Annons

Därför gjorde Eric Saade slut med Nicole – hårda orden om personligheten

Något som en följare nu undrar under en frågestund är vad som egentligen hände mellan Nicole och Eric. Tidigare har Eric uttalat sig sparsamt om anledningen till uppbrottet.

– Det var inte för att jag ville som jag lämnade, utan jag lämnade mer för jag var tvungen att tänka på hur jag själv mådde. Det var dags helt enkelt. Det var sorglig tajmning och allt sådant där men jag tror det kommer komma något positivt för oss båda ur allt det här, sa då Eric.

Men nu väljer Nicole att utveckla om vad som egentligen var anledningen – till henne ska Eric nämligen ha haft en något hårdare anledning.

”Det som hände var kort och gott att han gjorde slut från ingenstans, då han sa att han inte gillade min personlighet. Vilket han kom fram till precis när vi skulle gifta oss, efter att han valt att fria och efter att vi varit ihop i fem år. Vi har ingen kontakt alls och jag vill inte heller ha det”, skriver Nicole i en uppdatering på Instagram story.

Annons

FOTO: TT

Annons