TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

9 svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

25 nov, 2022 
AvJulia Riddertorp
Agneta Sjödin, Kristin Kaspersens och Emilio Ingrosso.
Flera av våra svenska kändisar har med tiden fått barn som de också har visat upp. Hänt har samlat de kändisbarn som är rent av kopior av sina föräldrar!
Annons
Åsa Ingrosso om barnens flytt till Sverige: ”Skönt”Brand logo
Åsa Ingrosso om barnens flytt till Sverige: ”Skönt”

Svenska kändisar har vi koll på, men också deras barn. Har du koll på kändisars barn som är identiska kopior av sina föräldrar?

Prinsessan Madeleine och prinsessan Leonore

Det är inte bara på utseendet som prinsessan Madeleine och Leonore är lika. I en intervju med Mama har Madeleine berättat att dottern har liknande personlighet som henne.

– Hon kan stampa med foten när hon blir arg. Jag var nog också lite så när jag var liten, rätt bestämd av mig. Leonore är den livliga och spralliga, har hon sagt i en intervju med tidningen Mama.

Prinsessan Madeleine, prinsessan Leonore.
Prinsessan Madeleine och prinsessan Leonore.

Agneta Sjödins dotter Maja Strömstedt

Agneta Sjödin, 55, är en av Sveriges omtyckta och omskrivna programledare. Agneta och Niklas Strömstedt, 64, var ett par i flera år och var riktigt heta inom nöjesvärlden men gick skilda vägar år 2001.

Annons

Det var en tuff tid för Agneta när uppbrottet skedde, men av relationen kom ett lyckligt besked, nämligen att det fick dottern Maja Strömstedt, 24 tillsammans och Maja är minst sagt lik sin mamma.

Det bruna håret och ögonformen kanske är det som gör mor och dotter så lika?

Maja Strömstedt med hennes mamma.
Maja och Agneta på premiären av The Northman.

Emilio Ingrossos son Benjamin Ingrosso

Ett par som också varit stora inom nöjesvärlden är tv-personligheten Pernilla Wahlgren, 54, och krögaren Emilio Ingrosso, 57, som tillsammans har barnen Oliver Ingrosso, 32, Bianca Ingrosso, 27, och Benjamin Ingrosso, 25.

Efter att Pernilla och Emilio bröt relationen var det en hel del skriverier om den stormiga relationen. Men i dagsläget verkar relationen mellan båda vara helt okej och deras barn umgås med båda och för Emilio är det viktigt att hans barn, som också är offentliga personer, finner en balans mellan privatliv och det offentliga.

Annons

– Jag brukar säga att är man intakt med alla sina sinnen så är det lättare att inte bli den här personen, men det är lätt hänt när man är framgångsrik, som mina barn är. De har fantastiska karriärer och allting, säger han och fortsätter:

– Jag kan ibland bli orolig och tänka ”Håll tillbaka lite. Säg ifrån lite. Köp inte allt som folk begär av er. Ni är egna personer. Det är ingen som tar hand om er när ni går hem och mår dåligt”. Det har jag lärt mig!

Sonen Benjamin som är en offentlig person verkar ha tagit efter sin pappas råd men han har också tagit efter hans utseende. För visst är de lika som bär? Speciellt från Emilios unga år!

Benjamin Ingrosso med hans pappa Emilio Ingrosso.
Benjamin och hans pappa i unga dar är verkligen lika.

Åsa Ingrossos dotter Lina Björling

Efter uppbrottet med Pernilla fann Emilio kärleken i Åsa Ingrosso, 46, som tillsammans lever ett liv i lyx. De har nämligen en lägenhet i Palma och en mitt i centrala Stockholm.

Annons

Emilio har som sagt barn sedan tidigare, vilket även Åsa har. Åsa har även hon två äldre barn, nämligen Anton Björling, 25, och Lina Björling, 23, som båda bor permanent i Stockholm. I och med att Åsa och Emilio inte gör det så ser paret inte sina barn så ofta som de önskar. Men när de väl ses sida vid sida går det inte att missa likheten mellan Åsa och Lina!

Linda Lindorffs dotter Lykke Lindorff

Linda Lindorff, har sedan år 2009 varit gift med Jacob Lindorff, och tillsammans har de tre döttrar, Lykke Lindorff, 14, Wilhelmina Lindorff, 13 och deras dotter Benedicte Lindorff, 9, som kom till världen år 2013.

Deras första dotter Lykke känner nog flera igen från hennes medverkan i Sveriges yngsta mästerkock i TV4 där hon landade på en femte plats. Men vi känner också igen hennes drag efter sin mamma, för visst är de lika?

Linda Lindorff med dottern Lykke.
Kan det vara ögonen som visar på deras likhet.

Lena Endrés son Edvin Endré

Skådespelarna Lena Endre, 67, och Thomas Hanzon, 60, var ett par i 13 år och relationen resulterade i två barn, nämligen dottern Rosanna Endré, 32 och sonen Edvin Endré, 28 innan de separerade.

Annons

Barnen har minst sagt följt sina föräldrars fotspår då Edvin vuxit upp och medverkar i den aktuella Netflix-serien The Playlist och har tidigare medverkat i mycket annat.

Skådisen Edvin har inte bara liknande karriär som sina föräldrar utan han är också otroligt lik sin mamma!

Lena Endre med sonen Edvin.
Edivin och Lena på Svenska filminstitutets fest.

Annika Jankells dotter Happy Jankell

Ännu ett kändispar som i dagsläget inte längre lever tillsammans är Happy Jankells, 28, föräldrar.

Thorsten Flinck, 61, och Annika Jankell, 60, fick tillsammans Happy, som tidigare gick under namnet Betty och relationen mellan Happy och hennes pappa har varit stormig genom åren.

Men Happy och hennes mammas relation verkar vara en nära sådan och de har setts på flera event tillsammans där vi verkligen kan se deras likheter!

Happy Jankell med mamman Annika Jankell.
Happy med hennes mamma Annika på event.

Prins Daniels son prins Oscar

Vi kan såklart inte missa självaste kungafamiljen där vi kan urskilja några stora likheter mellan familjemedlemmarna. Prins Daniel, 49, och kronprinsessan Victoria, 45, träffades tack vare det gemensamma intresset för och idag har de barnen prinsessan Estelle, 10, och prins Oscar, 6 tillsammans.

Och likheterna mellan prins Daniel och sonen prins Oscar går ju inte att missa!

Prins Daniel med sonen prins Oscar.
Prins Daniel och prins Oscar vid firandet av kronprinsessan Victorias födelsedag på Borgholms slottsruin.

Kristin Kaspersens son Filip

Paret Kristin Kaspersen, och Martin Lamprecht, hade en lång relation på sju års tid och fick tillsammans sonen, Filip Lamprecht, 24. När Kristin och Martin gick skilda vägar höll det däremot på att bli en konflikt.

Annons

– Jag har en situation när jag var väldigt konflikträdd under en period och då separerade jag precis från min äldsta sons pappa. Vi hade gått i parterapi så vi hade liksom en ganska bra dialog och var väldigt överens så. Men så kom det till det här med julen då igen. Och jag kunde ju inte ens tänka mig att inte fira jul med min son och så var jag så himla orolig för vad pappan skulle säga för jag ville ju att han skulle fira med mig.

Men trots julstrul får vi hoppas att Kristin och Filip får se varandra denna jul, och gör mamman och son det så får vi med största säkerhet se deras likheter i nya julbilder!

Kristin Kaspersen med sonen
Mor och son på Let's Dance.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Cornelia Nordström/Expressen/TT och Tommy Holl/TT

Annons