LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Emilio Ingrossos stora oro för barnen – berättar om rädslan: “Blir orolig”

04 maj, 2022 
Benjamin Ingrosso, Emilio Ingrosso och Bianca Ingrosso.
Krögaren Emilio Ingrosso har tre barn tillsammans med realitystjärnan Pernilla Wahlgren.
I senaste avsnittet av Framgångspodden berättar han nu om stora oron för barnen.
– Det är lätt hänt när man är framgångsrik, säger Emilio.
Annons
Oliver Ingrosso ryter ifrån efter Pernilla Wahlgrens fråga om BenjaminBrand logo
Oliver Ingrosso ryter ifrån efter Pernilla Wahlgrens fråga om Benjamin

Den framgångsrika krögaren och restauratören Emilio Ingrosso, 56, är också pappa till en av Sveriges mest aktuella syskontrio; Oliver Ingrosso, 32, Bianca Ingrosso, 27, och Benjamin Ingrosso, 24.

Tillsammans med hustrun och den stora kärleken Åsa Ingrosso, 47, bedriver han restauranger i både Sverige och i Spanien, närmare bestämt i Stockholm och Mallorca.

Men allt är inte guld och gröna skogar för Emilio. Ibland kickar pappahjärtat igång och oron för barnen slår till.

Emilios Ingrosso om kändisskapets dåliga sidor – minns tillbaka till den tidiga karriären

I onsdagens avsnitt av Framgångspodden gästar Emilio programledaren Alexander Pärleros, 37, för att prata om uppväxten, framgångarna, de stormiga förhållandet med Pernilla Wahlgren, 54, och relationen han har till sig själv.

Annons

– Jag är van att fajtas. Jag är van att få kritik. Jag är van vid att bli särbehandlad på ett negativt sätt, säger Emilio när han pratar om de missunnsamma kommentarerna han fick mottaga i början av danskarriären.

Vidare berättar han att han har utvecklat en hälsosam attityd till det negativa surret under åren. Han vänder det till motivation istället.

– Du kan inte ta in allt folk säger. Det sätter sig i huvudet och det sätter sig i kroppen. En vacker dag så hamnar du där och får högt blodtryck. Stressen kommer till en, säger han och fortsätter:

– Det är det jag försöker säga till mina barn också. Allt som händer nu. Det kommer ni få betala för sen. Du kan inte bara göra så här och skaka av dig det! Man måste vara mån om att inse ”Jag kan bara ta det här, jag kan inte ta allt och pleasea allihopa”. Den du ska pleasea, det är dig själv. Men det är också en fajt, att inte bli en egoist. Det är en viktig balans.

Emilio Ingrossos stora oro för barnen – berättar om rädslan: “Blir orolig”

Just den där balansen är viktig påpekar Emilio. Han berättar vidare i samtalet med Pärleros att han ibland kan känna oro för hur barnen ska finna samma balans till det offentliga livet.

Annons

– Jag brukar säga att är man intakt med alla sina sinnen så är det lättare att inte bli den här personen, men det är lätt hänt när man är framgångsrik, som mina barn är. De har fantastiska karriärer och allting, säger han och fortsätter:

– Jag kan ibland bli orolig och tänka ”Håll tillbaka lite. Säg ifrån lite. Köp inte allt som folk begär av er. Ni är egna personer. Det är ingen som tar hand om er när ni går hem och mår dåligt”. Det har jag lärt mig!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Cornelia Nordström / Expressen / TT

Annons