LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Åsa Ingrosso bryter tystnaden om Emilio Ingrossos okända diagnos

12 feb, 2022 
Åsa och Emilio Ingrosso
Åsa Ingrosso har varit öppen med vilka utmaningar som kommer med att ha adhd.
Nu berättar Åsa att hon misstänker att maken Emilio Ingrosso också har en diagnos.
Annons
Åsa Ingrosso om Biancas relation med Phillipe: “Ni är varandras gift”Brand logo
Åsa Ingrosso om Biancas relation med Phillipe: “Ni är varandras gift”

Efter att krögaren Emilio Ingrosso, 56, och tv-profilen Pernilla Wahlgren, 54, gick skilda vägar hittade Emilio kärleken på nytt i inredningsarkitekten Åsa Ingrosso, 47. Deras vägar korsades 2013 när Åsa åkte till Mallorca i jakt på ett semesterhus. Två år senare ringde bröllopsklockorna och än idag är Åsa och Emilio lyckligt gifta.

Både Åsa och Emilio har barn sedan tidigare relationer. Som många redan vet är Emilio pappa till Oliver Ingrosso, 31, Bianca Ingrosso, 27, och Benjamin Ingrosso, 25. Åsa har en väldigt fin relation till makens barn och delar ofta med sig av hyllningar till dem i sociala medier.

Åsa Ingrossos relation till barnen Anton och Lina Björling

Men vilka är då Åsa Ingrossos barn? Hon är mamma till sonen Anton Björling, 26, och Lina Björling, 24, som kanske inte är lika kända för det svenska folket.

Annons

Anton och Lina har en väldigt nära relation till sin mamma och träffar henne med jämna mellanrum. Eftersom Åsa och Emilio är bosatta i Palma kan det ibland gå lång tid mellan träffarna.

I december var Åsas barn på besök hos dem, och när det var dags att säga hej då blev det rejält känslosamt.

”Vips så åkte även Anton igår. Jag kommer aldrig vänja mig vid det här. Älskade unge!”, skrev Åsa Ingrosso på Instagram efter att både Anton och Lina sagt farväl.

Eftersom Åsa och Emilio båda har barn sedan tidigare relationer bestämde de sig tidigt för att inte utöka familjen ytterligare.

Emilio Ingrossos okända diagnos – nu berättar hustrun Åsa

Något annat Åsa Ingrosso har varit väldigt öppen med är att hon har adhd. På Instagram har hon tidigare förklarat att även hennes barn har diagnoser.

Men att Emilio Ingrosso också har adhd är något makarna inte har talat om lika öppet. I en ny intervju med tidningen Amelia förklarar Åsa att hon är säkert på att Emilio har adhd. Varken Åsa eller Emilio har fått det diagnostiserat på papper.

– Båda mina barn har fått diagnoser bekräftade, Lina har add, Anton har adhd och min pappa har det också. Vi har skojat en del om att vi är ”diagnosfamiljen”.

I vintras berättade Bianca Ingrosso att hon vill genomgå en utredning, då även hon misstänker att hon har adhd.

FOTO: Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT, Anna-Karin Nilsson/TT

Annons